Από την Λίλιαν Σίμου

Ανήκετε σε ένα από τα τρυφερά και ήπια σημεία του ζωδιακού κύκλου. Για τον λόγο αυτό, η εξωτερική σας εικόνα συνδέεται πολύ με τον ψυχισμό σας. Κατά συνέπεια, είναι δυνατόν οι εκφράσεις και οι εντυπώσεις να διαμορφώνονται ανάλογα με τις συγκινήσεις της στιγμής. Δεν χάνετε όμως την φρεσκάδα σας είτε αν έχετε τον Ήλιο σας στο ζώδιο αυτό, είτε τον ωροσκόπο σας.

Με σταθερές αξίες, παραδοσιακή ίσως συμπεριφορά και ήθος, αλλά και κάποια νωθρότητα, μπορεί να σας προσδίδουν την εικόνα της τρυφερής μητρικής παρουσίας. Γλυκιά, υποχωρητική, προστατευτική, δίνετε την εντύπωση του εύκολου θύματος, αλλά στην συνέχεια μπορεί να γίνετε αρκετά εσωστρεφής και επιθετική συναισθηματικά, αν νιώσετε πως δεν κατανοούν την αγάπη σας. Στην ακραία περίπτωση απογοήτευσης, μπορεί να αποποιηθείτε τον ρόλο της μητέρας και να γίνετε εντελώς ανεξάρτητη, προστατεύοντας στον εξής τον ίδιο σας τον εαυτό.

Η ζωή σας κυλά με ένα ζεστό τρόπο έκφρασης, αλλά καθώς οι συγκινήσεις αλλάζουν κάθε φορά από τις εξωτερικές επιδράσεις, ενδέχεται να επιδείξετε μία ιδιόρρυθμη συμπεριφορά, με εξάρσεις και αδυναμίες που πρέπει να συγκρατείτε για να μην δέχεστε αγόγγυστα και να μην υιοθετείτε τα προβλήματα των γύρω σας. Είναι πολύ σημαντικό να συναναστρέφεστε άτομα που δεν είναι απαισιόδοξα, αλλά προσφέρουν υγιές έδαφος στην εκάστοτε σχέση σας.

Το πρόσωπό σας έχει ένα σχήμα στρογγυλό, μάγουλα τονισμένα και μπορεί να μοιάζει το σχήμα με φεγγάρι. Τα φρύδια έχουν συχνά ένα όμορφο τόξο και το δέρμα είναι χλωμό, ενώ διατηρεί την αισθητική του για χρόνια. Τα χείλη συχνά είναι σαρκωμένα αλλά μικρά στο μέγεθος.

Τα μάτια είναι υγρά, ευαίσθητα στις εντυπώσεις. Η έκφραση έχει μία παιδικότητα, μία αθωότητα. Εκδηλώνεται ο συναισθηματισμός και υπάρχει ένα παράπονο στο βλέμμα. Ευαισθησία υπάρχει στα μάτια που πρέπει να προφυλάσσετε με γυαλιά ηλίου το καλοκαίρι κυρίως.

Τα μαλλιά έχουν τις περισσότερες φορές μία στιλπνότητα και ταιριάζει να έχουν καστανές ή σκούρες αποχρώσεις. Εντυπωσιάζουν έτσι με το ανοιχτόχρωμο της επιδερμίδας. Μπορούν να έχουν ένα στυλ με στρογγυλεμένες τις άκρες. Η κουπ είναι άλλοτε ως τον ώμο, άλλοτε μακρύτερο. Στο σχήμα του προσώπου (αν έχει την παραδοσιακή μορφή του σχήματος του Καρκίνου) θα ταιριάζει περισσότερο να είναι λίγο σπαστά.

Τα ρούχα σας είναι μαλακά, άνετα και σε αποχρώσεις του λευκού, του μπλε, του γαλάζιου, του πράσινου και ασημί. Μπορεί να προτιμάτε παντελόνια, ταγιέρ, ή πουλόβερ.

Η βοτανολογία συνδυασμένη με την αστρολογία, μπορεί να μας δώσει συμβουλές για τα φυτά που μας ταιριάζουν, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο. Για τον λόγο αυτό σας δίνουμε τους συνδυασμούς, αν είστε γεννημένοι με τον Ήλιο στον Καρκίνο αλλά με ωροσκόπο σε κάποιο από τα δώδεκα ζώδια.

Αν δεν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, μπορούμε να σας ενημερώσουμε , δίνοντάς μας τα στοιχεία γέννησής σας ή να ενημερωθείτε χρησιμοποιώντας τα υπολογιστικά μας προγράμματα.

Λίλιαν Σίμου astrolife

Η περιποίησή σας ανάλογα με τον ωροσκόπο θα είναι ως εξής:

Ωροσκόπος Κριός

Αν και αγαπάτε την οικογένεια, έχετε ένα αέρα αυταρχικό και δυναμικό. Δένεστε με όσους αγαπάτε, προσπαθώντας όμως να κυριαρχήσετε πάνω τους. Παρασύρεστε εύκολα από τον ενθουσιασμό της συγκίνησης. Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο πριν ξεκινήσετε κάτι. Προσπαθήστε να κυριαρχείτε στις συγκινήσεις. Οι θυμοί σας είναι σύντομοι, αλλά μπορεί  να γίνουν εκρηκτικοί. Είστε εύπιστοι συναισθηματικά, αλλά όχι αφελείς, καθώς μπορεί να διακρίνετε ξαφνικά την υποκρισία από την αλήθεια. Η δημιουργικότητα είναι αξιόλογη όταν μία σπίθα έμπνευσης σας παρακινήσει.

Για την περιποίησή σας επιλέγετε ένα προϊόν από φασκόμηλο, φύκια, μολόχα, λεβάντα, μάραθο, κορίανδρο, ή αγριοπανσέ.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι του χαμομηλιού και της κανέλλας.

Ενώ για ενδυνάμωση του οργανισμού μπορείτε να έχετε μία διατροφή από παντζάρι, λάχανο,  παπάγια, ρύζι ή δημητριακά.

Ωροσκόπος Ταύρος

Ζεστοί και λάτρεις των απολαύσεων, θέλετε την ηρεμία σας και δεν συμπαθείτε καθόλου τις περιπέτειες και τα απρόοπτα. Μία μικρή τάση στην παχυσαρκία οφείλεται στις αγαπημένες σας γαστρονομικές συνήθειες! Ας προσέχετε λίγο περισσότερο την γραμμή σας. Αγαπάτε τη φύση, επομένως προσπαθείτε να είστε σε όμορφους εξοχικούς τόπους για να ηρεμείτε. Δεν συμπαθείτε τις περιπέτειες και τα απρόοπτα. Πολύ προσκολλημένοι στις γνωστές σας συνήθειες, ανησυχείτε για την παχυσαρκία και πρέπει να δαμάζετε την αγάπη σας για τις ωραίες γεύσεις!

Για την περιποίησή σας, θα ήταν καλό να επιλέξετε προϊόντα με βάση την ελιά, την μαντζουράνα, το φασκόμηλο, ή το γεράνι.

Το αιθέριο έλαιο που σας ταιριάζει είναι αυτό του περγαμόντου και του λεμονιού.

Για ενδυνάμωση του οργανισμού, μία θεραπεία με βάση την γύρη, τα φρούτα ή τα δημητριακά είναι κατάλληλη για σας.

Ωροσκόπος Δίδυμοι

Ζείτε με δύο τρόπους, τον ήπιο του Καρκίνου και τον ανήσυχο των Διδύμων. Αγαπάτε την ζεστασιά, αλλά δεν έχετε την υπομονή να την καλλιεργήσετε. Η αμφιταλάντευση μπορεί να σας κάνει να είστε πιο νευρικοί από άλλους του ζωδίου σας. Οι αντιφάσεις κάνουν την ζωή σας πιο πλούσια σε εμπειρίες, αλλά είναι φυσικό επόμενο να σας κουράζουν σταδιακά. Διαλέξετε ένα τρόπο ζωής με ήπιες αλλαγές, αλλά δίχως πολλές εντάσεις. Έχετε ανάγκη από αέρα και από σωστή διατροφή.

Για την περιποίησή σας, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα από ευκάλυπτο, φύλλα πορτοκαλιάς, ή βιολέτα.

Τα αιθέρια έλαια που είναι κατάλληλα για σας είναι αυτό του μοσχοκάρφιου και του κυπαρισσιού.

Όταν χρειαστείτε μία θεραπεία, μπορείτε να επιλέξετε την διατροφή με βάση τον χυμό μανταρινιού, ροδάκινου, ή το ρύζι και τη βρώμη.

Ωροσκόπος Καρκίνος

Καθαρά τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου σας περιγράφουν. Αρκετά συνεσταλμένοι και τρυφεροί, δεν είναι εύκολο να αποστασιοποιηθείτε από τα συναισθήματά σας. Ο πλούτος του αισθηματικού σας κόσμου, είναι οδηγός στη ζωή σας. Χρειάζεστε να αποφεύγετε ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν. Προσοχή επίσης στο φαγητό. Διαισθητική και ευαίσθητη, δεν είναι δύσκολο να πληγώνεστε τακτικά και να χάνετε τις ισορροπίες σας. Αποφύγετε τους απαισιόδοξους ανθρώπους στη ζωή σας.

Για την περιποίησή σας, επιλέγετε προϊόντα από δάφνη, φασκόμηλο, φλούδα νεραντζιάς, παπαρούνα.

Το αιθέριο έλαιο που σας αρμόζει είναι αυτό του λεμονιού και του βασιλικού.

Μία θεραπευτική αγωγή για ενδυνάμωση, θα ήταν καλό να βασίζεται στο καρότο, στο ρύζι και στα φρούτα.

Ωροσκόπος Λέων

Περνάτε εύκολα από την αισιοδοξία και την χαρά στην μελαγχολία. Άλλοτε αισθάνεστε δυνατοί, άτρωτοι, άλλοτε αισθάνεστε απαιδιόδοξοι. Είστε ικανοί να ζήσετε απλά και να απολαμβάνετε την πολυτέλεια όταν την βρίσκετε. Η γενναιοδωρία σας και η γενναιοψυχία σας, σας κάνουν ιδιαίτερα αγαπητή. Έχοντας τον Ήλιο και το φεγγάρι στην καρδιά και στην ψυχή, μπορείτε να φωτίζετε τον δρόμο σας κάθε στιγμή. Χαρείτε τον εσωτερικό σας πλούτο!

Για την περιποίησή σας, επιλέγετε προϊόντα από τίλιο, σταφύλι, ή φλούδα νεραντζιού.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι αυτά της πορτοκαλιάς και του δυόσμου.

Η ενδυνάμωση του οργανισμού μπορεί να γίνει με προϊόντα που έχουν σαν βάση το καρότο, την ντομάτα, τα φρούτα, τη σίκαλη, το κριθάρι ή τη σόγια.

Ωροσκόπος Παρθένος

Μετριοφροσύνη και γλυκύτητα σας χαρακτηρίζουν και η υπομονή σας, σας κάνουν ένα άτομο ιδιαίτερα συμπαθητικό και προσαρμοστικό. Προσέχετε όμως γιατί οι ευαισθησίες σας μπορεί να σας κάνουν ευάλωτους και αγχώδεις. Υποτιμάτε όμως την αντοχή σας και συχνά υπερβάλλετε εαυτόν. Μην μεγαλοποιείτε τις ενοχλήσεις και κάνετε αυτό που πρέπει για να είστε σταθερά στην πρώτη γραμμή. Είναι δύσκολο να προβάλλετε όμως τον εαυτό σας, παρά την επιμελή και φιλότιμη προσπάθεια σε κάθε σοβαρό θέμα.

Στην περιποίησή σας θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε προϊόντα από μάραθο, κορίανδρο, σταφύλι, φασκόμηλο ή πασσιφλόρα.

Τα αιθέρια έλαια που σας αρμόζουν είναι η λεβάντα και το γεράνι.

Για την ενδυνάμωση του οργανισμού, μπορείτε να επιλέξετε διατροφή με βάση τα φασόλια, μούσμουλα, χουρμάδες, βερίκοκα, το καρότο ή τα δημητριακά.

Ωροσκόπος Ζυγός 

Αντιφατικοί οι στόχοι σας, καθώς είστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι, ενώ προσπαθείτε να φέρετε ισορροπίες. Συνήθως φαίνεστε παθητικοί και αυτό  δυσκολεύει την καθημερινότητά σας. Είναι σημαντικό να μοιράζεστε τις ανάγκες σας με άλλους. Η θέλησή σας δεν είναι διαρκής και επίμονη και δεν μπορείτε εύκολα να επιβληθείτε στις ανάγκες σας. Άλλοτε κάνετε αυστηρή δίαιτα κι άλλοτε αφήνεστε στην λαιμαργία. Αυτό είναι συχνά η συνέπεια άλλων εσωτερικών διεργασιών, κυρίως του άγχους ή της αβέβαιης καθημερινότητας. Προσπαθείτε να είστε ισορροπημένοι σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Στην περιποίησή σας μπορείτε να επιλέξετε ένα προϊόν από σταφύλι, αγγελική ή φουντούκι.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι της ρίγανης και του καγεποντίου.

Για μία θεραπευτική αγωγή ενδυνάμωσης του οργανισμού, καλό είναι να επιλέξετε μία διατροφή από λάχανο, πράσο, πατάτα, μύρτιλλο,  γκρέηπφρουτ, μήλο, ή φράουλα.

Ωροσκόπος Σκορπιός

Αν και η αντοχή δεν φαίνεται εξωτερικά, έχετε ένα οργανισμό ικανό να ανταπεξέλθει και στην μειωμένη φροντίδα. Άλλοτε περνάτε περιόδους ήπιες και χαλαρές, άλλοτε κάνετε υπερβολές. Η δραστήρια περίοδος απαιτεί την προσοχή σας σε φαγητό, ποτό, κόπωση. Η ατονία, η ανορεξία, η αϋπνία, μπορεί να είναι συμπτώματα που θα είναι καλό να δώσετε σημασία. Αποκαλύπτονται ένα πλήθος από θέματα που αμελήσατε ως τώρα και ξέφυγαν από τον έλεγχό σας. Μην δίνετε υπερβολική σημασία στο κάθε τι και αποφύγετε τις προσκολλήσεις.

Για την περιποίησή σας χρησιμοποιήστε προϊόντα από πεύκο, φραγκοστάφυλο, κανέλλα ή δενδρολίβανο.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι αυτό του χαλομηλιού και του αρκεύθου.

Για ενδυνάμωση στα μαλλιά σας, καλύτερα να έχετε προϊόντα από λάδι ελιάς, φουντούκι ή ρύζι.

Ωροσκόπος Τοξότης

Έχετε ένα πλούτο στα χαρακτηριστικά σας, καθώς συνδέεται την ευαισθησία του Καρκίνου με την αφθονία και την χαρά του Τοξότη. Συμμετέχετε στη ζωή και χαίρεστε τις συγκινήσεις της, με φλόγα στην καρδιά για να εισπράξετε αισιοδοξία και ψυχαγωγία. Αυτό σας κάνει ανέμελη κάποιες φορές, κυρίως στο θέμα της διατροφή και μπορεί να σας προσθέσει περιττά κιλά! Ωστόσο, έχετε μία χαρούμενη φύση και αποφεύγετε σχετικά εύκολα τις πολλές ευαισθησίες του Καρκίνου. Δημιουργείτε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα γύρω σας.

Τα προϊόντα που είναι απαραίτητα στην περιποίησή σας είναι από γεράνι, πεύκο, κορίανδρο και φασκόμηλο.

Τα αιθέρια έλαια του συνδυασμού σας είναι αυτό του λεμονιού και αυτό του σάνταλου.

Στην θεραπευτική αγωγή ενδυνάμωσης  του οργανισμού, προτιμήστε μία διατροφή από ρύζι, σπανάκι, αρακά, ελιές, χουρμάδες, φουντούκια, καρύδια, σόγια, ή φρούτα.

Ωροσκόπος Αιγόκερως

Διακριτικοί, σοβαροί και ισορροπημένοι, μπορείτε να κρύβετε τις ευαισθησίες σας, αλλά να αντιμετωπίζετε με υπευθυνότητα και θάρρος τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Με αρχές και αξίες, δεν αφήνετε να φανεί προς τα έξω, παρά αυτό που «πρέπει». Ωστόσο, καταπιέζετε επιμελώς συγκινήσεις που δεν σας επιτρέπουν να είστε ουσιαστικά ήρεμη. Αποφύγετε την μελαγχολία, όταν δεν επιτυγχάνετε τον στόχο σας. Είναι δύσκολο να είστε σταθερά προσηλωμένη στις αρχές σας αλλά και να ικανοποιείτε την ευαίσθητη φύση σας. Ίσως πρέπει να βάζετε κατά καιρούς προτεραιότητες.

Στην περιποίησή σας, η επιλογή σας μπορεί να είναι τα προϊόντα από δενδρολίβανο, αγγελική ή χαμομήλι.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι αυτά του σκόρδου και του δενδρολίβανου.

Στην θεραπευτική αγωγή για ενδυνάμωση του οργανισμού, σας συστήνουμε μία διατροφή από καρότο, λαχανικά, κάρδαμο, ταραξάκο,  σιτάρι ή κριθάρι.

Ωροσκόπος Υδροχόος

Δύο διαφορετικές πτυχές έχει η προσωπικότητά σας. Άλλοτε χαμηλών τόνων λόγω ευαισθησίας, άλλοτε με έξαρση και ένταση που μαγνητίζει το περιβάλλον και δίνει ένα ηχηρό «παρών». Η συμπεριφορά λόγω των εναλλαγών ξαφνιάζει. Προσπαθήστε να υιοθετήσετε ένα ήπιο τρόπο ζωής. Πρέπει να είστε όσο το δυνατόν απασχολημένη με ενδιαφέροντα που θα περιέχουν καινοτομίες, νέες ιδέες, αλλά δίχως να αφήνετε εντελώς τον παραδοσιακό σας τρόπο ζωής. Κατά περιόδους, ας ξεκουράζεστε, δίχως να βυθίζεστε στην καθημερινότητα που φέρνει ανία. Μικρές ή μεγάλες αλλαγές προκύπτουν και θα σας προτείναμε να τις επιδιώξετε, για να μην σας ξαφνιάσουν.

Στην περιποίησή σας ταιριάζουν τα προϊόντα από ευκάλυπτο, φλούδα νεραντζιού και λεβάντα.

Τα αρωματικά έλαια για σας είναι αυτό από κυπαρίσσι και από γεράνι. Για ενδυνάμωση και θεραπεία στον οργανισμό σας, μία διατροφή από ανανά, μύρτιλλο, κεράσι ή καρυδέλαιο σας ταιριάζει.

Ωροσκόπος Ιχθείς

Η ευαισθησία και ο ρομαντισμός είναι τα βασικά σας χαρακτηριστικά. Όμως μπορεί να είστε πολύ εσωστρεφής και ευάλωτη. Συμπαθητική και αφοσιωμένη, κερδίζετε εύκολα την αγάπη των άλλων. Προσέχετε ωστόσο, με ποιους συναναστρέφεστε.  Είστε τρυφερή, στοργική και συχνά θυσιάζετε τον εαυτό σας για όσους αγαπάτε ή φροντίζετε. Πρέπει να έχετε αντιστάσεις και να μάθετε να θέτετε όρια. Μην λυπάστε δίχως να κρίνετε με την λογική και ας διατηρείτε στην μνήμη τις απογοητεύσεις που συμβαίνουν κατ’ επανάληψη. Η ψυχική σας ισορροπία θα παίξει ρόλο στην υγεία σας.

Για την περιποίησή σας, μπορείτε να επιλέγετε καλλυντικά από δυόσμο, σταφύλι, βασιλικό ή κεράσι.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι αυτά του δυόσμου και του λεμονιού.

Στην θεραπευτική σας αγωγή, θα ήταν καλό να υπάρχει μία διατροφή με βάση από μήλο, σταφύλι, φράουλα, δαμάσκηνο ή αχλάδι.

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

και  στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts

Το πρώτο μήνυμα  της ημέρας στο: http://kissmygrass.gr/