από την Λίλιαν Σίμου

Τετάρτη 7 Ιουλίου και ο Χείρωνας στον Κριός εναρμονίζεται με την Αφροδίτη στον Λέοντα. 

¨Ενας όμορφος συνδυασμός που μας περιγράφει την Δύναμη της Αγάπης, του Έρωτα και της Δημιουργίας, ως δρόμο θεραπείας των τραυμάτων που στοιχειώνουν τη ψυχή.

Αυτές τις μέρες μπορούμε να διακρίνουμε την ομορφιά και την αξία. Θα  απορρίπτουμε ό,τι είναι εκτός αρμονίας.

Στην έλλειψη αρμονίας μπορούμε να σταθούμε και σε κοινωνικά θέματα. Για παράδειγμα  μας ενοχλούν οι διακρίσεις αυτές και είναι δυνατόν να τις εντάξουμε σε θέματα πολιτικής ή φιλοσοφίας. Να αγωνιστούμε για τα δικαιώματα των γυναικών, κατά του ρατσισμού ή άλλων παρεμφερών ιδεολογιών, ή να υποστηρίξουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τις Τέχνες.

Μία σχέση, φιλική ή προσωπική, που έχει ποιοτικά στοιχεία, είναι το έναυσμα να παλέψουμε για να επουλώσουμε τραυματικές εμπειρίες του χθες και να επιτρέψουμε στη χαρά της αγάπης και της δημιουργίας, να φέρουν φως στην ζωή μας ξανά.

Λόγω του ότι έχουμε έντονο το αίσθημα της ομορφιάς, αναζητούμε φίλους με τα ίδια ενδιαφέροντα ή που μοιάζουν να μας είναι οικείοι. Αυτό το τελευταίο, είναι δυνατόν να προέρχεται και από άλλες περιόδους της ζωής μας.

Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, έχουμε τη δυνατότητα να λύσουμε τα καρμικά κατάλοιπα που φέρουμε ασυνείδητα στην καθημερινότητα και να ξεπεράσουμε τις καρμικές μας καταβολές, για να εξελιχθεί η ψυχή μας.

‘Οπως και να έχει, η Αγάπη θεραπεύει, με ένα άγγιγμα, μία αγκαλιά, ένα χαμόγελο, μία προσφορά και μία έμπνευση για δημιουργία.

Το βίντεο με τη συμβουλή της ημέραςhttps://www.youtube.com/embed/qJgbUN593Ow?feature=oembed

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q