Νέα Σελήνη στον Καρκίνο 10 Ιουλίου

Σε συνοδεία με λαμπερά άστρα

από την Λίλιαν Σίμου.

Νέα Σελήνη στις 10  Ιουλίου, σε ένα κλίμα συγκινήσεων και τρυφερών ή νοσταλγικών συναισθημάτων, αφού διαδραματίζεται στον Καρκίνο και στον ουράνιο χάρτη υπάρχει έμφαση στις συγκινήσεις.

Τις ημέρες αυτές κυρίως, αλλά ευρύτερα και μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, νοσταλγία και ζεστασιά, συναίσθημα και φροντίδα βρίσκονται σε έξαρση και δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι…

Στον παλμό των συγκινήσεων, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μοιάζει με νέα κυοφορία. Κάποιος σπόρος δημιουργίας, μας περιμένει και κυοφορείται ένας νέος κύκλος ενδιαφερόντων και δράσης!

Βασικά χαρακτηριστικά, είναι το στοιχείο του αέρα, στους βασικούς άξονες του χάρτη της Σελήνης.

Ιδέες, περιέργεια, διορατική αντίληψη, είναι κάποια σημαντικά στοιχεία που υπογραμμίζονται. Η αλλαγή έρχεται με ανατροπές, αλλά και περιέργεια, συζητήσεις, ενημέρωση, πληροφορίες.

Χρειάζεται να βρούμε νέους τρόπους διασφάλισης του εισοδήματος και κάνουμε εστιάζουμε το ενδιαφέρον εκεί.

Όλα ίσως ξεκινούν από μηδενική βάση, σε κάποιες περιπτώσεις. Ας μην μας αποθαρρύνουν οι δυσκολίες. Έχουμε περισσότερη αντοχή, θωράκιση, δύναμη παραγωγικότητας, από όσο φανταζόμασταν.

Ο καθένας έχει το ταλέντο του, τη δεξιότητά του, την φαντασία του, την γνώση. Ας τα εκμεταλλευτούμε. Για κάθε κύκλο που κλείνει, ένας άλλος ανοίγει ταυτόχρονα.

Η ανασφάλεια από τις ανατροπές που ξάφνιασαν, μας έχει περιορίσει την φλόγα της έμπνευσης, τη χαρά της ζωής.

Η σπίθα όμως περιμένει να ξεπεράσουμε τις τραυματικές εμπειρίες. Θα έρθει το καλύτερο, αρκεί να την διατηρήσουμε ζωντανή. Η φλόγα είναι δράση, είναι δύναμη, είναι πίστη στο Φως… Είναι η έκφρασή μας και φυσικά, αναπτύσσει την έμπνευση και υλοποιεί το όραμα.

Λαμπερά άστρα συνοδεύουν ή στηρίζουν έμμεσα τους πλανήτες του χάρτη της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο, όπως και τους Καρμικούς Δεσμούς της Σελήνης.

Σαν φάρος, σαν οδηγός, μας δείχνουν τον δρόμο.

Οι δυσκολίες υπάρχουν και παραμένουν τα εμπόδια. Ωστόσο, αν γίνουμε περισσότερο παρατηρητικοί, θα διαπιστώσουμε πως δεν είναι όσο διογκωμένα μας παρουσιάζονται. Ενδεχομένως, είναι η πρόκληση δυνάμεων, που κορυφώθηκε προ ημερών, μεταξύ της Γνώσης και της Αλαζονείας, του Δίκαιου των αξιών και του Άδικου της κυριαρχίας.

Σε μας έγκειται αν αυτή η νέα αρχή, το νέο γέννημα, θα είναι βασισμένο στο Φως, στις Διαχρονικές Αξίες που θα γίνουν γέφυρα προς ένα καλύτερο «αύριο» ή θα παραμείνουμε υποτελείς σε κυριαρχικές ατομιστικές επιλογές, κοντόφθαλμες και προσωρινές.

Σύμφωνα με την συμβολική σημασία της ζωδιακής μοίρας, και την ερμηνευτική προσέγγιση του αγαπημένου μου δασκάλου Ντέην Ρουντγίαρ, η Νέα Σελήνη μας βοηθά να κατανοήσουμε τις υποσυνείδητες δυνατότητες που διαθέτουμε και τις αφομοιώσουμε στην συνειδητή μας πλευρά. Από τους καρπούς του παρελθόντος, θα δοθεί η κινητήριος δύναμη για μία νέα αρχή.

Πληροφορίες για κάθε αναγνώστη, ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου,  στα εικονίδια των ζωδίων στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια 

Σημείωση:

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να βλέπετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα (στα δεξιά της Αρχικής σελίδας)

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q