Αφροδίτη στον Ζυγό από 16 Αυγούστου

Στόχος: Αρμονία, Αγάπη, Αδελφοποίηση

από την Λίλιαν Σίμου.

Η Αφροδίτη συμβολίζει την συναισθηματική ευεξία και την υλική μας ευημερία, είναι ο πλανήτης που μπορεί να ενώσει και να απομακρύνει ανθρώπους…

Αφήνοντας πλέον την αδύναμη θέση της στην Παρθένο, ξεκινά την διαδρομή της στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ζυγό, την 16η Αυγούστου. Θα παραμείνει εκεί ως και την 10η Σεπτεμβρίου.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό περιγράφει την ανάγκη να βρούμε τις ισορροπίες μας, ως κοινωνία. Να κάνουμε γέφυρα επικοινωνίας με το περιβάλλον και να αντιληφθούμε την ένωση μέσα από τις διαφορετικές αντιλήψεις και την διαφορετική μας διαδρομή.

Αυτή την εποχή, θα συμπεριφερθούμε με ευγένεια, ποιότητα, τακτ και θα ενδιαφερθούμε για την εξωτερική μας εικόνα.

Συνεργάσιμοι και δεκτικοί, θα έχουμε συνήθως την απαραίτητη ψυχραιμία για να συμβιβάσουμε τις αντιθέσεις και να επιτρέψουμε στην ατομικότητα του καθενός να συνυπάρχει με τη δική μας.

Με διπλωματική στάση, θα αποφεύγουμε τις αντιπαραθέσεις, αν και οι δύσκολες όψεις δεν θα το επιτρέψουν καθ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδρομής.

Κοινωνικές σχέσεις αναπτύσσονται, συζητήσεις, ανταλλαγή ιδεών και καθώς υπάρχει έμφαση στο ζώδιο του Ζυγού αυτή την εποχή, θα είμαστε εξωστρεφείς, άμεσοι και παρορμητικοί.

Η ομορφιά θα μας έλκει και θα πηγάζει από την ποιότητα που διατηρεί ο καθένας, παρά τις δύσκολες περιστάσεις της καθημερινότητας.

Στις προκλήσεις θα αποφεύγουμε να απαντήσουμε, εκτός από τις δύσκολες στιγμές, όπου θα δράσουμε αυθόρμητα.

Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξει ενδιαφέρον για συνεργασίες και συλλογική προσπάθεια.

Η Τέχνη ευνοείται, είτε σαν κύρια ενασχόληση, είτε σαν χόμπι.

Στο οικείο περιβάλλον, μας ενδιαφέρει η φυσική αισθητική και αποφεύγουμε τον άκομψο και τον ακατάστατο χώρο.

Όσοι έχουν γεννηθεί με την Αφροδίτη στον Ζυγό, θα διανύσουν ένα νέο ετήσιο κύκλο, κατά τον οποίο θα προέχει το ενδιαφέρον για ηρεμία, κοινωνικές σχέσεις, αρμονία και χαρά.

Στην διαδρομή της, θα συναντήσει σε τρίγωνο τον Κρόνο και τον Δία, όπου πιστεύω θα υπάρξει ευθυκρισία και ενδέχεται να διευκρινιστούν σοβαρές σχέσεις, συνεργασίες ή ομαδικές προσπάθειες. Οι απαιτήσεις που εκκρεμούν, θα ρυθμιστούν ευρύτερα όταν ο Ερμής συνοδεύει στο ίδιο ζώδιο την Αφροδίτη από τα τέλη του Αυγούστου. Θα έχουμε την προδιάθεση να ερωτευθούμε έντονα, πληθωρικά, εκφραστικά, εκδηλωτικά. Θα νιώσουμε χαρά, αισιοδοξία, ευεξία ή να μοιραστούμε .

Καρμικές σχέσεις θα μας απασχολήσουν, αφού  θα συνδεθεί με τους Δεσμούς της Σελήνης.

Η Αφροδίτη θα έχει να αντιμετωπίσει το τετράγωνο προς τον Πλούτωνα τον Σεπτέμβριο με διάρκεια λίγων ημερών. Εκείνες τις ημέρες, θα βιώσουμε συναισθήματα έντονα, πάθους, πόθου, φόβου ή ζήλιας. Καλό θα ήταν να μην αντιδράσουμε παρορμητικά προς εκείνους που μας τα προκαλούν. Στην θετική ή αρνητική αίσθηση, η έντονη αυτή όψη, θα διαρκέσει για μικρό χρονικό διάστημα και θα αλλάξουμε διάθεση σύντομα.

Πληροφορίες για κάθε αναγνώστη, ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου,  στα εικονίδια των ζωδίων στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια 

Σημείωση:

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να βλέπετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα (στα δεξιά της Αρχικής σελίδας)

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q