Επιμέλεια Νίτσα Μανωλά
Ποιος/α είμαι; Ονομάζομαι Νικόλας Χαραλάμπους και είμαι 24 ετών.
Με τι ασχολούμαι: Μου αρέσει να ασχολούμαι με ό,τι μου δίνει χαρά, κάποιες ώρες της μέρας φτιάχνω καφέδες χαρίζοντας χαμόγελα και κάποιες άλλες πετάω το drone μου προσπαθώντας να αποθηκεύσω στιγμές.
Τρεις ικανότητες/ιδιότητες που με διακρίνουν: Είμαι οργανωτικός, τελειομανής και μου αρέσει να κάνω τον ψυχολόγο της παρέας.
Τρεις αδυναμίες μου: Αγχώνομαι πολύ εύκολα, δεν είμαι πάντα κοινωνικό άτομο και κάποιες φορές αφήνω τους φόβους μου να αποφασίσουν για μένα.
Ποιο χαρακτηριστικό θα ήθελα να έχω: Αποφασιστικότητα, να ξέρω τι θέλω από τη ζωή και να ήμουν λίγο πιο τολμηρός.
Αν ρωτήσεις τους φίλους μου θα πουν πως είμαι: Οι φίλοι μου θα πουν πως είμαι ώριμος για την ηλικία μου και είμαι πάντα εκεί κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν.
Γράφω επειδή: Γράφοντας ελευθερώνω τις σκέψεις μου, είναι ο δικός μου τρόπος έκφρασης.
Αν αύριο άνοιγα ένα μπαρ θα το ονόμαζα: Lost Dreams
Το κινούμενο σχέδιο που παρακολουθώ ακόμα και σήμερα: Pokemon
Το πιο ‘’ηλίθιο’’ πράγμα που έχω κάνει: Έχω κάνει αρκετά, θυμάμαι μια φορά ερχόμενος από ταξίδι ξέχασα μια χειραποσκευή στο λεωφορείο και το κατάλαβα όταν είχα φτάσει σπίτι.
Είμαι ευτυχισμένος επειδή: Είμαι υγιείς και έχω στη ζωή μου ανθρώπους που νοιάζονται για μένα και τους αγαπώ.
Ένα θέμα που μου δημιουργεί άγχος όταν συζητιέται: Όταν μιλάμε για το μέλλον μας, είναι τρομακτικό ποσό γρήγορα περνάει ο χρόνος.
Ένας μέχρι τώρα άπιαστος στόχος μου: Κάποια στιγμή να χαρίσω χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Αν ποτέ με συλλάβουν θα είναι γιατί: Θα μπω μπροστά σε όποιον θελήσει να βλάψει την οικογένεια μου και αυτούς που αγαπώ.
Η οικογένεια μου με μία λέξη: Δύναμη.
Ένα πράγμα για το οποίο είμαι περήφανη/ος: Σώσαμε με την κοπέλα μου ένα γατάκι πριν λίγα χρόνια, αυτό το γατάκι ήταν η αιτία για το καινούργιο μου παραμύθι.
Ένα πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει: Μετανιώνω για τις στιγμές που δεν παίρνω ρίσκα.
Φεύγω από μια σχέση φιλική/ερωτική όταν: Δύσκολα φεύγω, αλλά όταν καταλάβω πως δεν υπάρχει κάτι άλλο, όταν στερέψουν τα λόγια, εκεί φεύγω.
Η φράση που χρησιμοποιώ περισσότερο: Ένα δευτερόλεπτο είναι αρκετό για να σου αλλάξει ολόκληρη τη ζωή.
Αν ήμουν χρώμα θα ήμουν: Λευκό.
Εκδοτικός Οίκος: https://ydroplanobooks.gr/
Τίτλος βιβλίου/ων: Ο Γατάκος και το χαμένο αστέρι