Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 5 Νοεμβρίου

Σύνεση και εγκράτεια – Σε μία ασυνήθιστη μακρά διαδρομή

από την Λίλιαν Σίμου.

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, η συναισθηματική εκδήλωση ήταν αρκετά θετική.  Υπήρχε νότα αισιοδοξίας, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, ίσως όμως και ανεμελιάς ή αφέλειας, κάποιες φορές.

Όμως, η έκφραση των συναισθημάτων περιορίζεται σε όρια σύνεσης, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω.

Το χαμόγελο δεν σταματά, η ανάγκη για δημιουργία, νέες κατευθύνσεις και προοπτικές, εξακολουθεί να μας ενδιαφέρει, αλλά η Αφροδίτη δίνει διαφορετική πινελιά στις εκδηλώσεις του συναισθήματος.

Από την 5η Νοεμβρίου αντιμετωπίζουμε με σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο όσους αγαπάμε, εξετάζουμε τα καθήκοντά μας, περιορίζουμε αισθητά την υπεραισιοδοξία.

Παρά ταύτα, η Αφροδίτη μας προτρέπει να βρούμε την ομορφιά στο λιτό, στο αξιόλογο, στο ουσιαστικό και στο απέριττο. Προφανώς, η εγκράτεια είναι το ισοζύγιο της υπερβολής και της υπερεκτίμησης δυνάμεων.

Οικονομικές απολαβές, έρχονται όταν και όπου έχουμε καταβάλει κόπο, μόχθο, με εμπειρία και γνώση στο αντικείμενό μας.

Ένα ξεχωριστό φαινόμενο:

Η παραμονή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω,

είναι αυτή τη φορά ασυνήθιστα μακράς διαρκείας:

  • Εισέρχεται την 5η Νοεμβρίου 2021
  • Την 18η Δεκεμβρίου στην 16η μοίρα 14’ βρίσκεται σε στάση (σαν να ακινητοποιείται…)
  • Την 20η Δεκεμβρίου κινείται σε ανάδρομη φορά, για σαράντα ημέρες.
  • Επιστρέφει σε ορθή κίνηση την 29η Ιανουαρίου 2022, στην 11η μοίρα του Αιγόκερου.
  • Παραμένει στον Αιγόκερω ως και την 5η Μαρτίου 2022.

Θα συζητήσουμε λεπτομερώς τα μηνύματα αυτής της διαδρομής,

καθώς μας αφορά όλους!

Αφροδίτη – ο πλανήτης των πέντε αισθήσεων,

αλλάζει την αισθητική μας αντίληψη πλέον…

Στην θετική εκδοχή:

Θα μας αρέσει το πιο αξιόλογο, συντηρητικό, διαχρονικό, πολύτιμο.

Θα ενδιαφερθούμε για την ουσία των σχέσεων και όχι την πληθωρικότητα. Είναι εδώ όπου οι πράξεις αναδεικνύουν αυτό που αισθανόμαστε και όχι τα πολλά λόγια…

Θα νιώσουμε ευθύνη προς όσους αγαπάμε, καθήκον προς τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμησή τους. Εξ άλλου, αυτές οι αξίες θα μετρούν πρωτίστως, σε κάθε σχέση, προσωπική ή επαγγελματική.

Η εικόνα που θα πρέπει να προβάλλουμε, εμπεριέχει κύρος και είναι άξια των προσπαθειών που έχουμε καταβάλει ως σήμερα.

Στην δύσκολη εκδοχή:

Μία παροδική αίσθηση μελαγχολίας, δεν μας αποθαρρύνει. Διότι αναγνωρίζουμε πως η ζωή δεν έχει μόνο φωτεινές πλευρές. Ίσως η νοσταλγία για κάτι που έχει χαθεί, η πικρία για μία συναισθηματική απογοήτευση, οι υποχρεώσεις που μας θέτουν εμπόδια, να δώσουν ένα τόνο πιο γκρίζο στην καρδιά.

Κάποιες φορές, η ανασφάλεια θα είναι έντονη, κυρίως όταν η Αφροδίτη σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Πλούτωνα, ή προσωπικούς πλανήτες. (θα αναφερθούμε διεξοδικά τις αντίστοιχες ημέρες).

Θα γλυκαίνει το συναίσθημα και την αντίληψη της ζωής, όταν θα σχηματίσει θετικό συνδυασμό προς τον Ποσειδώνα, υλοποιώντας μια έμπνευση και προοδεύοντας σε τομείς της Τέχνης.

Θα απελευθερώσει την έκφραση και θα πιστέψει στις πρακτικές και υλικές επιτεύξεις, όταν θα τριγωνίσει τον Ουρανό.

Η σεμνή και συνετή πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, έχει πολλά θετικά σημεία.

Ωριμάζουμε ως άνθρωποι, στις αξίες, στην εκτίμηση της Ομορφιάς, της Ποιότητας, ως συνεργάτες, ως σύντροφοι, ως μέλη της κοινωνίας.

Επιδιώκουμε όμως τον αυτοσεβασμό πρωτίστως, και προάγουμε την αυτοαξία μας, όπου και όταν μας αναλογεί. Μετά, αποδίδουμε σεβασμό προς κάθε κατεύθυνση.

Κάθε εποχή, κάθε εναλλαγή, έχει την ομορφιά της. Εξ άλλου, πρόκειται για μία παρότρυνση να παραμείνουμε στο «κέντρο μας», συνεπείς στις υποχρεώσεις μας προς τον ίδιο μας τον εαυτό και στη συνέχεια προς τις εξωτερικές δεσμεύσεις.

Ας υποδεχτούμε τα δώρα αυτής της αξιόλογης εποχής…

Πληροφορίες για κάθε αναγνώστη, ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου,  στα εικονίδια των ζωδίων στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια 

Σημείωση:

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να βλέπετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα (στα δεξιά της Αρχικής σελίδας)

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q