Εβδομαδιαίες προβλέψεις 7 – 14 Φεβρουαρίου

Εβδομάδα συνειδητοποίησης και καρμικών αποφάσεων

από την Λίλιαν Σίμου.

Το νέο έτος ξεκίνησε με ιδιαίτερες συνθήκες, με ανάδρομη την Αφροδίτη, και ταυτόχρονα με ανάδρομο τον Ερμή. Δύο προσωπικούς πλανήτες που έστρεψαν την προσοχή στο χθες. Στα λάθη, τις αδυναμίες, τις εμπειρίες, στα δώρα και τις επιτυχίες.

Η αυτοαξία μας, η αξιολόγηση καταστάσεων, σχέσεων, επιλογών, μας απασχόλησαν.

Η αναστάτωση εσωτερικά και στην κοινωνική μας ζωή, ευρύτερα, έφερε προβληματισμό.

Επειδή η δυσκολία αγγίζει τον καθένα μας, ίσως σε διαφορετικό τομέα, αποτιμήθηκε λιγότερο ή περισσότερο όλη αυτή η διαδρομή σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής μας.

Καρμικά μαθήματα ζωής, αφού η ενέργειά τους έχει περισσότερο να κάνει με το Κάρμα μας και την αποστολή μας σ` αυτή τη ζωή, με το «φορτίο» που φέρουμε και με το οποίο θα ήταν καλό να μάθουμε να λειτουργούμε εποικοδομητικά.

Μέσα στο σύμπαν τα πάντα έχουν μαγνητικές ιδιότητες. Είναι γνωστό ότι ακόμη και μία σκέψη έλκει άλλες παρόμοιες σκέψεις.

Ανακουφισμένοι από την εσωστρέφεια, που ευελπιστώ να μας οδήγησε σε συνειδητοποιήσεις, φθάνουμε στην πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου, που είναι απελευθερωμένη αισθητά.

Κατά τη διάρκειά της, έχουμε ενδιαφέρουσες συνόδους:

την σύνοδο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Πλούτωνα

τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη στον Αιγόκερω

και την σύνοδο του Ήλιου με τον Κρόνο.

Οι σύνοδοι αυτοί προσδίδουν στο έργο μας ουσία, προσγειωμένες αντιλήψεις, όνειρα απτά και ρεαλιστικά, δράση με στόχο τις αξίες μας, ένστικτο και σοφία.

Στην ουσία θα αναδείξουν, στην θετική έκφραση:

 • Διαίσθηση, έντονο ένστικτο
 • Εγρήγορση
 • Αξιολόγηση
 • Αξιοποίηση
 • Σύνεση
 • Αποφασιστικότητα
 • Άμεση δράση
 • Διεισδυτική αντίληψη
 • Βαθιά κατανόηση
 • Αυτοπεποίθηση
 • Επιμονή
 • Αποτελεσματικότητα
 • Σοφία
 • Αυτογνωσία

Στην αρνητική τους πλευρά μπορεί να αναδείξουν:

 • Απόλυτη στάση
 • Δογματισμό
 • Πείσμα
 • Επιβολή
 • Κυριαρχικό ένστικτο
 • Καχυποψία
 • ‘Έλλειψη ευαισθησίας
 • Σκληρή συμπεριφορά
 • Ψυχρή αντιμετώπιση
 • Μοναξιά

Η έμφαση στον Αιγόκερω, περιγράφει την σοφία που αποκτήθηκε προφανώς μέσω των μαθημάτων του παρελθόντος, ενώ ο Κρόνος με τον Ήλιο, υποστηρίζουν την πρόοδο σε φόρμα και όρια.

Σε μας έγκειται το πώς θα αξιοποιήσουμε την ευκαιρία αυτών των συνόδων. Είναι ένας βηματισμός επανα-προγραμματισμού και συντονισμού εξ αρχής.

Είμαστε σε μία ανοδική πορεία, γιατί όχι λοιπόν, και σε ένα νέο τρόπο σκέψης, σχεδιασμού και δράσης!

Καλή επιτυχία!

Συμβουλές για το κέντρο βάρους των συνόδων είναι στα λινκς για την Αφροδίτη   και τον Άρη στον Αιγόκερω ,

ενώ η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο φέρνει στην ουσία, το ξεκαθάρισμα ως εξής:

Κριός

Συλλογική και ανθρωπιστική δράση, ένα έργο που θα δώσει έμφαση στα ταλέντα σας και θα έχει απήχηση στην κοινότητα όπου ανήκετε και ίσως ευρύτερα. Θα είστε επιλεκτικά φιλικοί όμως, και ενίοτε επικριτικοί προς τους ομοϊδεάτες σας ή προς τους ανθρώπους με τους οποίους συμπορεύεστε για ένα κοινό στόχο ή σκοπό. Θέσετε σημαντικά σχέδια σε εφαρμογή και πρωτοτυπήστε στο κοινωνικό περιβάλλον.

Ταύρος

Στην αναγνώριση θα είναι το βασικό ενδιαφέρον αυτή την εποχή. Θα διακριθείτε για κάθε προσπάθεια του παρελθόντος, προκειμένου να φανεί το έργο σας. Αν όμως δεν προσπαθήσατε αρκετά σε γνώση, επιδεξιότητα και αξίες τα προηγούμενα χρόνια, θα είναι δύσκολο να «δρέψετε τους καρπούς των κόπων». Αξιοποιήστε την γνώση, την εμπειρία και προωθήστε τις φιλόδοξες επιθυμίες, όπου μπορείτε να επικρατήσετε με την αξία σας.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα για σας, καθώς θα αναγνωριστείτε μέσω των γνώσεων, στην επιστήμη σας, στην τέχνη σας, σε επιμορφωτικά σεμινάρια,  στο εξωτερικό ή μέσω διαδικτύου. Νέος τρόπος αντίληψης της ζωής, θα αλλάξει τα δεδομένα σας και θα παγιωθεί πλέον ως φιλοσοφία δράσης. Επεκτείνετε τους ορίζοντες στο έργο σας, δίνοντας έμφαση στη σοφία, σε όποια  γνώση έχετε ενστερνιστεί. Επίσης, ένα κεφάλαιο αποταμίευσης, μπορεί να αξιοποιηθεί.

Καρκίνος

Βαθιές και ριζικές ανακατατάξεις για σας, παροδικά ενδέχεται να σας προκαλέσουν ανασφάλεια. Ωστόσο, θα έχετε ευκαιρία για διασφάλιση και προστασία, θωρακίζοντας συναισθήματα και αποταμίευση για να φέρετε ισορροπία. Ένα κληροδότημα είναι πιθανόν (ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά), ή τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Η δυνατότητα να βρείτε ένα συνεργάτη αξιόπιστο και μαχητικό, θα προωθήσει τα συμφέροντά σας.

Λέων

Παγιώνονται σχέσεις ζωής, και σας κάνουν να νιώθετε πληρότητα και αυτοπεποίθηση. Δεν θα υπάρχει υπομονή όμως, για ημίμετρα. Κάθε συνεργασία ή προσωπική σχέση δίχως νόημα, θα διαλυθεί. Αν είστε παντρεμένοι, θα πρέπει να κρίνετε τη σχέση με τα δώρα που προσέφερε σε βάθος χρόνου, και να επαναφέρετε, αν χρειάζεται, την ισορροπία με ανανέωση στα σημεία που έχουν ατονίσει.

Παρθένος

Στην εργασία σας θα τεθεί τάξη ή ολοκληρώνεται ένας κύκλος, αναμένοντας μία πλήρη ανανέωση. Θα χρειαστεί ή θα επιθυμείτε να είστε αυτόνομοι και θα αποδώσετε καλύτερα έχοντας στην ευθύνη σας μία ομάδα. Ευαισθησίες υγείας ίσως σας απασχολήσουν, για τον λόγο αυτό, ας έχετε διαλείμματα ανάπαυλας. Χρειάζεστε καλό προγραμματισμό, κάτι που είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Εξ άλλου με τον κατάλληλο σύντροφο, ή συνεργάτη, πολλές ευκαιρίες ανοίγονται.

Ζυγός

Μία δημιουργική και ενδιαφέρουσα εβδομάδα, θα ανοίξει δημιουργικούς ορίζοντες, προκαλώντας την εκτίμηση και τον σεβασμό στους αγαπημένους σας. Αν είστε γονείς, ίσως είστε περισσότερο αυστηροί από το σύνηθες, αλλά θα ενδιαφερθείτε για το μέλλον των παιδιών σας. Ήρθε η στιγμή να αναγνωριστεί ένα έργο δεξιοτεχνίας ή να σας απασχολήσει ένα ενδιαφέρον χόμπι, προσδίδοντάς σας κύρος. Αν ασχολείστε με μία Τέχνη, θα είστε σε θέση να μεταφέρετε σημαντικά μηνύματα ή να διδάξετε μέσω αυτής.

 Σκορπιός

Στο ακίνητό σας μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια των ημερών. Είτε ως κτήριο, είτε ως πατρική περιουσία, είτε ως οικογενειακή δομή, θα είναι σημαντικό για σας. Μην είστε όμως κυριαρχικοί στα μέλη της οικογένειάς σας. Ασχοληθείτε με περισσότερη προσήλωση, προκειμένου να δομήσετε σωστές σχέσεις. Αν έχετε παροδική εσωστρέφεια, θα κατανοήσετε καλύτερα τις βαθύτερες ανάγκες σας και θα θέσετε βάσεις ζωής. Μία στέρεη βάση μπορεί να χτιστεί, σε κάθε σημαντικό έργο. Θεμελιώνετε την παρουσία σας στον κοινωνικό περίγυρο.

Τοξότης

Οργανώνετε τη σκέψη και τον σχεδιασμό για το μέλλον. Αν είστε σε ένα στάδιο εκπαίδευσης, η γνώση κατασταλάζει και σας κάνει περισσότερο δυνατούς. Σας σέβονται για τις απόψεις σας, αλλά καλό θα ήταν να μην γίνετε δογματικοί και απόλυτοι. Γενικά, θα μπορείτε να επικρατήσετε με τα επιχειρήματά σας. Καθώς προοδεύετε και προσπαθείτε να γίνετε πρακτικοί και ταυτόχρονα καινοτόμοι, θα είναι σημαντικό να παρουσιάσετε το έργο σας σε εκείνους που ξέρουν να το εκτιμήσουν. Οικονομικά, οι περιορισμοί σας βοηθούν να μην κάνετε βήματα με ρίσκο. Είναι σημαντικό να ελέγχετε κάθε σας δαπάνη για ένα ασφαλέστερο «αύριο».

Αιγόκερως

Αποκομίζετε καρπούς κόπων, αν ήδη έχετε προσπαθήσει ως τώρα, έντιμα και ξεκάθαρα. Στην περίπτωση αυτή, η αναγνώριση θα φέρει οικονομικά οφέλη μακροπρόθεσμα, ή αξιόπιστες συναισθηματικές σχέσεις. Ενδέχεται να αποκομίσετε κέρδη από ένα ακίνητο. Μην είστε όμως αποκλειστικά επικεντρωμένοι στις απολαβές τους εισοδήματος. Δράστε, εκτιμήστε τον εαυτό σας και τους σημαντικούς ανθρώπους που είναι πλάι σας, αξιόπιστοι και αξιόλογοι. Είστε σε θέση να επιλέξετε σωστά, την κατάλληλη στιγμή.

Υδροχόος

Στο δικό σας πεδίο δράσης, προσφέρει σιγουριά, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση και αυτοδιάθεση. Θα νιώθετε υπεύθυνοι, συνετοί και επικεντρωμένοι στο μέλλον. Η καριέρα, οι στόχοι, οι σημαντικές γνωριμίες, θα είναι για σας, οδηγός. Ίσως όμως σας αισθάνονται περισσότερο απόμακρους ή αποστασιοποιημένους από το σύνηθες. Μην είστε ανυπόμονοι. Πολλά προετοιμάζονται και ως τις αρχές της Άνοιξης θα είστε περισσότερο ευρηματικοί, καινοτόμοι και άμεσοι.

Ιχθείς

Μία περίοδος όπου θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τις αγωνίες και το άγχος σας, να συμφιλιωθείτε με ανομολόγητα όνειρα, να κάνετε διάκριση ως προς την υλοποίηση ενός κρυφού στόχου. Θα νιώθετε βαθιά μέσα σας, αναστάτωση, κάτι που θα σας προσδώσει περισσότερη εσωτερική κατανόηση, μέσω της ενδοσκόπησης. Απαλλαγείτε από τα απωθημένα που αποτελούν βάρη. Ταυτόχρονα όμως, με σημαντικούς ανθρώπους θα θέσετε ένα πρόγραμμα πρακτικό. Η τακτική που θα εμπεριέχει λιγότερες διακυμάνσεις συναισθηματικής υφής, θα είναι η βάση να δώσετε υπόσταση σε ό,τι σας εμπνέει.


‘Ολες οι προβλέψεις για το νέο έτος 2022, στο λινκ 

  “Ετήσιες προβλέψεις 2022”


Πληροφορίες για κάθε αναγνώστη, ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου,  στα εικονίδια των ζωδίων στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια 

Σημείωση:

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να διαβάζετε επιπρόσθετα τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα (στα δεξιά της Αρχικής σελίδας)

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q