από την Λίλιαν Σίμου

Στην ζωή μας κάποια στιγμή ανακαλύπτουμε μία καταιγιστική δύναμη που συγκλονίζει το «είναι» μας και μας φέρνει μεγάλες αλλαγές, ανατρεπτικές στιγμές του έρωτα, μας ωθούν προς νέες κατευθύνσεις. Το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Ουρανού είναι αυτό που μπορεί να δώσει το στίγμα.

Δημιουργεί ξαφνικά μαγνητικές δονήσεις και υπάρχει μία άκρατη ερωτική διάθεση, που μπορεί να παρασύρει σταθερές, αξίες, παραδοσιακές αρχές. Η ερωτική απελευθέρωση είναι πλέον γεγονός. Μπορεί να μην υπόσχεται διάρκεια, αλλά αλλάζει το παρόν και το μέλλον μας. Ο ρυθμός της ερωτικής διάθεσης είναι γρήγορος, και όλα κυλούν πέραν από την εποχή ή τις καθιερωμένες συνθήκες.

Μπορεί να φέρει κεραυνοβόλο έρωτα , παρορμήσεις, επιθυμίες και ποικίλες εκφράσεις του ερωτικού στοιχείου. Ρομαντισμός αλλά κάτω από υπερδιέγερση και πιθανώς έμπνευση για δημιουργία.

Οι όψεις προς το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Ουρανού μπορεί να φέρουν τα εξής:

Με τον Ήλιο: ερωτικές περιπέτειες με έντονη επιθυμία

Με τη Σελήνη: ερωτισμός που διεγείρει τον ψυχισμό και φέρνει συγκινήσεις απρόβλεπτες

Με τον Άρη: ερωτική διέγερση μέσα από πάθος για κατάκτηση

Με τον Δία: πληθωρική αλλά και υπερβολική διεύρυνση των συγκινήσεων

Με τον Κρόνο: μπορεί να φέρει χωρισμό σε μία σταθερή σχέση

Με τον Ποσειδώνα: Αποπλάνηση, γοητεία νεφελώδης, ρομαντισμός αλλά και απογοήτευση πιθανώς αν δεν έχει άλλα σταθερά στοιχεία

Με τον Πλούτωνα: έκρηξη συναισθημάτων οδηγούν σε μοναδικές στιγμές, «τυφλό πάθος»

Με τον Β. Δεσμό: καρμική έλξη με απρόβλεπτη συνέχεια

Με τον Ωροσκόπο: ένωση με μοναδικές εμπειρίες

Με το Μεσουράνημα: ξαφνική επίσημη σχέση

Σημείωση: αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τη θέση του συγκεκριμένου συνδυασμού στον χάρτη σας, μπορείτε να στείλετε στοιχεία γέννησης στην Επικοινωνία του astrolife.gr https://astrolife.gr/mesodiastima-keraynovoloy-erota/