Η Αγάπη – όνειρο και έμπνευση

Από την Λίλιαν Σίμου 

Αφροδίτη, το σύμβολο της ασφάλειας, συναισθηματικής και υλικής, η χαρά της ζωής, ο τρόπος που απολαμβάνουμε και προσφέρουμε χαρά γύρω μας.

Για ένα μήνα περίπου, η Αφροδίτη διένυσε το ζώδιο του Υδροχόου. Το συναίσθημα αποκάλυψε τον αλτρουισμό, με τρόπο όμως απόμακρο και λιγότερο εκδηλωτικό σε προσωπικό επίπεδο.

Από την 5η Απριλίου το απόγευμα, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο που λειτουργεί με την υπέρτατη μορφή της… Στους Ιχθείς. Εκεί βρίσκεται σε έξαρση, δηλαδή η Αγάπη στην θεία της διάσταση.

Το συναίσθημα γίνεται δεκτικό, ευάλωτο σε επιδράσεις, συμπονετικό, ευαίσθητο… Η Αγάπη αγγίζει τα όρια της αυτοθυσίας. 

Η χαρά είναι μέσω της προσφοράς, η απόλαυση της ζωής αφορά την βαθύτερη αίσθησή της.

Η γενναιοδωρία δεν αφήνει περιθώριο στην λογική, η ανάταση της ύπαρξης βιώνεται μέσω της ανιδιοτέλειας.

Ωστόσο, στην προσωπική μας πληρότητα, μπορεί να αναζητήσουμε το ουτοπικό και το ιδεατό στις σχέσεις και φυσικά, να απομυθοποιήσουμε στη συνέχεια, εκείνους που εξιδανικεύσαμε…

Με ζωηρή φαντασία, η έκφραση μέσω της Τέχνης είναι πολύ πιθανή και μπορεί να επιδείξουμε ιδιαίτερο ταλέντο ή να καλλιεργήσουμε ταλέντα που ήδη αναγνωρίζουμε.

Η αγάπη γίνεται ταξίδι προς πνευματικούς κόσμους, υπέροχη στην εσωτερική μας εξέλιξη, δύσκολη όμως στην πρακτική απολαβή.

Μιλώντας για απολαβές, καθώς η Αφροδίτη σηματοδοτεί και την υλική μας επίτευξη, η διαχείριση των εσόδων μας είναι αρκετά δύσκολη αυτή την εποχή. Παραμένει στους Ιχθείς ως την 3η Μαΐου, κατά συνέπεια χρειάζεται να είμαστε συγκρατημένοι και συνετοί στα οικονομικά μας.

Θα ήταν καλό να ασχοληθούμε με έργα προσφοράς, με την Τέχνη, με το να δώσουμε χρώμα στη ζωή μας, να αγαπήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, την Φύση γύρω μας του ανθίζει, τον πλησίον, την Δημιουργία στην πραγματική της διάσταση…

Να γεμίσουμε την ψυχή και την καρδιά με ομορφιά, να αποφύγουμε το επίπλαστο, επιφανειακό, την μιζέρια, την μικρότητα.

Κατά την περίοδο αυτή, θα μπορούσε η Αφροδίτη να φέρει…

-Φαντασιώσεις ερωτικές

-Πλατωνικούς έρωτες

-Απογοήτευση και ανασφάλεια

-Λάθη στα οικονομικά

-Εξαπάτηση λόγω αφέλειας

-Ευμετάβλητα συναισθήματα

-Ασταθείς οικονομικές υποθέσεις

-Έμπνευση καλλιτεχνική

-Ενσυναίσθηση

-Άγγιγμα και ανάταση ψυχής

-Την πληρότητα μέσω της Ομορφιάς, όπου κι αν την ανακαλύπτουμε

-Την αίσθηση της Θείας Αγάπης γύρω μας και μέσα μας

Στη διάρκεια της διαδρομής της στους Ιχθείς, θα έχει θετική γωνία με τους πλανήτες στα ζώδια της Γης, δηλαδή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τον Ουρανό, τον Ερμή στον Ταύρο και τους Δεσμούς της Σελήνης. Ευνοείται η υλοποίηση ονείρων και καλλιτεχνικών εμπνεύσεων. Θα αντιληφθούμε τις ευαίσθητες πτυχές που πρέπει να θωρακίσουμε, μαλακώνοντας την ροπή για απόλυτη και ανάλγητη νοοτροπία.

Επίσης θα συναντήσει τους κυβερνήτες της, Δία και Ποσειδώνα (σε όψη ακριβείας από 27 Απριλίου ως 2 Μαΐου), προσδίδοντας έμφαση στην αισθητική, στην Τέχνη, στην ανώτερη δόνηση της Αγάπης και της Ομορφιάς της ζωής…

Καλά μας ταξίδια στον κόσμο της Αληθινής αίσθησης της Ύπαρξης…

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς, μπορεί να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους στην καρδιά και στο πνεύμα…


Πληροφορίες  ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου,  στα εικονίδια των ζωδίων στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια.

Σημείωση:

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να διαβάζετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα (στα δεξιά της Αρχικής σελίδας)


Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q