Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του νέου έργου της Σαλίνας Γαβαλά «Πάρτυ γενεθλίων», στο χειμερινό Άλσος, το Σάββατο 09 Απριλίου. Πρόκειται για ένα μιούζικαλ δωματίου, ένα σύνθετο θέαμα – ακρόαμα, που συνδυάζει  το θέατρο, τη μουσική, την ποίηση αλλά και την τεχνολογία των ολογραμμάτων.

Παίζει και τραγουδά η Σαλίνα Γαβαλά. Τη σκηνοθεσία και τον σχεδιασμό φωτισμών υπογράφει ο Φίλιππος Σοφιανός. Με την τεχνολογία των ολογραμμάτων, εμφανίζονται επί σκηνής, ο Φίλιππος Σοφιανός στον ρόλο του πατέρα, ο τραγουδιστής Γιώργος Καραδήμος στον ρόλο του «πρώην», ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς στον ρόλο του Άμλετ και η μικρή Ειρήνη στον ρόλο του παιδικού εαυτού. Στο πιάνο ζωντανά ο Γιάννης Τσέρτος και στο κονταμπάσο ο Γιάννης Γρηγορίου.

Το «παρών» έδωσαν αγαπημένοι φίλοι των συντελεστών της παράστασης από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο. Ανάμεσά τους οι: Γιώργος Βάλαρης, Λεωνίδας Κακούρης, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Μάνος, Ευριδίκη, Αδάμ Τσαρούχης, Μιρέλα Πάχου, Γιάννης Πετρίτσης, Δημήτρης Παπανικολάου, Γιώργος Δούκας, Στάθης Παπούλιας, Τέτα Καμπουρέλη, Γιώργος Κασπίρης, Πέτρος Αποστολόπουλος, Νίκος Ελευθερίου, Τάσος Ντερτιλής, Μαίρη Γκαζιάνη κ.ά.

Φωτογραφίες πρεμιέρας: Σωτήρης Κυπραίος

Επικοινωνία: Νατάσα Παππά

Παραστάσεις

Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στις 20.30

Σάββατο 16 Απριλίου 2022 στις 20.30

Κυριακή 17 Απριλίου 2022 στις 20.30

Θέατρο ΑΛΣΟΣ

Ευελπίδων 4, Αθήνα – Πεδίον του Άρεως

Τηλέφωνα επικοινωνίας – κρατήσεων : 210 8831487 & 210 8227471

Video παράστασης: https://www.youtube.com/watch?v=h5YVD23cyLo

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/theater/party-genethlion/