Νέα Σελήνη στον φλογερό Λέοντα – 28 Ιουλίου

“ένα νέο φεγγάρι με πολλές υποσχέσεις”

Από την Λίλιαν Σίμου

Ένα νέο φεγγάρι είναι πάντα μία νέα ελπίδα, και πολύ περισσότερο όταν συμβαίνει σε ζώδια της φωτιάς, όπου η Ιδέα, η χαρά, η αγάπη, η δημιουργία, είναι στοιχεία περισσότερο ενεργά.

Το βράδυ της 28ης Ιουλίου, η Νέα Σελήνη στον φλογερό Λέοντα, είναι μία σημαντική στιγμή. Η Νέα Σελήνη είναι στην 6η μοίρα του ζωδίου.

Καθώς ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε ευνοϊκό συνδυασμό με την Δήμητρα, τον Δία και το Μεσουράνημα του χάρτη, ενδυναμώνεται το στοιχείο της φωτιάς και αναδεικνύεται η προσωπική μας έκφραση, με ενθουσιασμό, με έμπνευση, με διάθεση να μοιραστούμε χαρές, ιδέες και όμορφες παρουσίες στη ζωή μας.

Αξιοποιούμε τα ταλέντα μας, επιδιώκουμε να φανεί η ιδέα που ξεχωρίζει και συμπορευόμαστε με εκείνους που έχουν επιθυμία άνθισης, προόδου, χαράς και έκφρασης.

Σχέδια και ιδέες σε αναμονή, αναπτύσσονται και παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής, προσφέρονται ευκαιρίες. Ας μην απογοητευόμαστε.

Η ανατροπή στο τιμόνι του χάρτη της Νέας Σελήνης, με τον Υδροχόο ως ωροσκόπο και οι συνδυασμοί γύρω από τον συγκεκριμένο τομέα, φέρνουν με σύνεση αλλαγές, αποφεύγοντας τις βιαστικές κινήσεις και επιλογές.

Από την σύνθεση του χάρτη, διαπιστώνουμε την ανάγκη για ψυχαγωγία, χαρά, φως, νέες προοπτικές έμπνευσης και δημιουργίας. Την απόλαυση και τη χαρά ως επίτευξη αυτού του κύκλου, προκειμένου να ανανεωθούμε και να αλλάξουμε «σελίδα». Οι χαρές, ακόμη και σε περιορισμό και πιέσεις κάθε είδους, είναι μέσα στα πλαίσια της επιτυχίας του κύκλου της Σελήνης

Δύσκολος συνδυασμός είναι το σχήμα με τους Δεσμούς της Σελήνης, τον Άρη και τον Ουρανό, στον Ταύρο, τον Ερμή στον Λέοντα, τον Κρόνο στον Υδροχόο. Λιγότερο ή περισσότερο συνδεδεμένα σε ένα σχήμα σταυρού, κρίνονται τα λάθη και οι καρμικές επιταγές που έχουμε αφήσει χωρίς αντίκρισμα. Το θέμα αυτό θα αναλυθεί σε ξεχωριστό άρθρο σύντομα.

 Προφανώς πρέπει να αποτινάξουμε από πάνω μας ό,τι εμποδίζει την ροή, να μην επιτρέψουμε σε εγωκεντρική συμπεριφορά να θίξει την αξιοπρέπειά μας, να δώσουμε ουσία στην απτή χαρά, να απομακρύνουμε όσους παραμένουν εγκλωβισμένοι σε σκοτεινές συνήθειες, δόλιες κινήσεις και χειραγώγηση. Φοβίες ή αδυναμίες που έγιναν αιτία να παραμείνουμε προσκολλημένη σε αδιέξοδες καταστάσεις, απαιτούν πλέον αντίδραση.

Ο συμβολισμός της ζωδιακής μοίρας της Νέας Σελήνης, σύμφωνα με τον δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, υπογραμμίζει την πρόκληση του να διατηρούμε την αξία μας, πέραν από αλλαγές που είναι επιφανειακές. Επίσης, στηρίζονται η ανταλλαγή θετικών συναισθημάτων και η προσωπική αφύπνιση.

Τέλος, ας μη ξεχνάμε, ότι ο  Ήλιος λάμπει, ο νους μπορεί να αφεθεί σε φωτεινές ιδέες, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, φωτίζει μία νέα ελπίδα.

Κατά συνέπεια, παρά τις αντιξοότητες και τα εμπόδια, ας πιστέψουμε πως το Φως διαλύει κάθε σκοτεινή απειλή, κάθε φόβο, αγωνία, εμπόδιο.


Πληροφορίες  ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου, στην Αρχική, στα εικονίδια των ζωδίων στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια.

Σημείωση:

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να διαβάζετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα (στα δεξιά της Αρχικής σελίδας)


Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q