Η Αγάπη λάμπει

Από την Λίλιαν Σίμου

Τον μήνα Αύγουστο και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, φέρνει την θετική αίσθηση και την φωτεινή πλευρά της ζωής!

Θα παραμείνει στον Λέοντα ως και την 4η Σεπτεμβρίου.

Η Αφροδίτη είναι η χαρά, η έννοια της απόλαυσης των πέντε αισθήσεων. Ό,τι αγγίζουμε, γευόμαστε, αισθανόμαστε, απολαμβάνουμε ή δεν συμπαθούμε, εκφράζεται μέσω της Αφροδίτης. Η έννοια της ασφάλειας και της ανασφάλειας, επίσης.

Κατά συνέπεια, η Αφροδίτη είναι βασικός παράγων για να νιώσουμε ωραία στη ζωή.

Η μαγεία των αισθήσεων μας οδηγεί στο να εκδηλώσουμε πληθωρικά και εντυπωσιακά το συναίσθημα. Θαυμάζουμε, επιδιώκουμε το θαυμαστό και ξεχωριστό, και κυρίως αναζητάμε την φλόγα και την λάμψη γύρω μας!

Παράλληλα, επιθυμούμε να έλκουμε την προσοχή και να έχουμε υψηλή αισθητική.

Το «λίγο» και το «μίζερο» δεν μας ενδιαφέρει, το δάκρυ και ο πόνος του προηγούμενου μηνός, όπου η Αφροδίτη κινήθηκε στο ζώδιο του Καρκίνου, προβάλλοντας εσωστρέφεια και υπερ-ευαισθησία, είναι παρελθόν.

Με γενναιοδωρία, στηρίζουμε τους αγαπημένους μας, προσφέρουμε την χαρά και τα δώρα καρδιάς, όπου μπορούμε. Γενναιόψυχα, αντέχουμε στις προκλήσεις της θλίψης που σκοτεινιάζει τη ζωή μας.

Το χαμόγελο, πηγή δύναμης και αισιοδοξίας, γίνεται οδηγός μας.

Εκτιμάμε το ωραίο, το ποιοτικό, την φωτεινή πλευρά των ανθρώπων, τις λαμπερές ιδέες, τις δημιουργικές προοπτικές.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, αγαπάμε περισσότερο τον εαυτό μας, τον φροντίζουμε να είναι φλογερός και φωτεινός. Αλλάζουμε σε κάθε πεδίο, αισθητική και εξωτερική εμφάνιση, ψυχική διάθεση, πνευματική έμπνευση. Όλα πρέπει να είναι χαρούμενα, να μας συγκινούν και να φλογίζουν πνεύμα, ψυχή και σώμα. Ξεκινώντας από την Αγάπη για τον ίδιο μας τον εαυτό, φθάνουμε στην αγάπη για όλους όσους και ό,τι μας περιβάλλει.

Η ερωτική διάθεση διατηρείται λοιπόν είναι κινητοποίηση για το έργο μας. Επιδιώκουμε να κατακτήσουμε το χαμόγελο, την απόλαυση, το άγγιγμα, την ψυχική ευφορία, την ικανοποίηση.

Στην υπερβολή της η Αφροδίτη θα φέρει στο φως εγωκεντρικές επιλογές. Θα χρησιμοποιήσουμε ακόμη και το “δράμα” προκειμένου να τονίσουμε το Εγώ μας ή την έλλειψη προσοχής που δεχόμαστε από άλλους. Αναγνωρίζουμε την ποιότητα στο ταίρι μας, στον συνεργάτη μας, στους φίλους. Αποφεύγουμε πλέον ό,τι πληγώνει την υπερηφάνεια και την υπόστασή μας.

Η Αφροδίτη συνδέεται με τα οικονομικά ζητήματα, για τον λόγο αυτό έχει να κάνει και με τις συναλλαγές μας. Ας αποφύγουμε τις δαπανηρές κινήσεις, αν στο ατομικό μας ωροσκόπιο υπάρχουν περιοριστικοί παράγοντες.

Όπως και να έχει, γίνεται γέφυρα συναισθηματικής επικοινωνίας, με στόχο να χαρούμε την ζωή και την επαφή με εκείνους που μας εκτιμούν, μας αγκαλιάζουν με αγάπη, μας δέχονται με χαρά, εκείνους που είναι «δώρα ζωής» για μας!

Η Αφροδίτη στην πορεία της στον Λέοντα, θα σχηματίσει όψη με τον Χείρωνα, όπου η αγάπη θα μάθουμε πως θεραπεύει, εξελίσσει και μας κάνει δυνατούς.

Επίσης, σημαντική είναι η αρμονική όψη προς τον Άρη στους Διδύμους, από την 20η Αυγούστου και μετά. Η επικοινωνία γίνεται πιο συναισθηματική, εξωστρεφής και εκφραστική. Θα αναβιώσει ένα πάθος, ένας πόθος, ένας σημαντικός στόχος θα μας ενθουσιάσει.

Οι δύσκολες όψεις με τους πλανήτες στον σταθερό σταυρό (Κρόνος, Δεσμοί Σελήνης, Ουρανός) προβάλουν μία εσωτερική αγωνία. Κρυφοί φόβοι, συναισθηματικές ανασφάλειες, πάθη ή πόθοι, μας έχουν κουράσει. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε οικονομικά ανοίγματα γενικά αυτή την εποχή. Θα φέρουν πιθανές ανατροπές στην αισθηματική και οικονομική ζωή. Ενδέχεται να υπάρξει ένας ξαφνικός έρωτας, ή μία ρήξη σε σχέσεις που δεν βασίζονται στην ποιότητα.

Καρμικές δοκιμασίες, καρμικές εμπειρίες προκειμένου να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις, να οριοθετήσουμε τη ζωή μας, να κάνουμε ανατροπές και σημαντικές αλλαγές. Η ώριμη απόφαση κάθε φορά, θα βοηθήσει στην συναισθηματική και ποιοτική εξέλιξη.

Ένας ενδιαφέρων μήνας με την Αφροδίτη να στολίζει την ψυχή, την καρδιά και την ζωή μας… προκειμένου να εκτιμήσουμε την ποιότητα και να ανακαλύψουμε τους θησαυρούς που κρύβουν οι σχέσεις μας!


Πληροφορίες  ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου, στην Αρχική, στα εικονίδια των ζωδίων στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια.

Σημείωση:

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να διαβάζετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα (στα δεξιά της Αρχικής σελίδας)


Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q