Άρης στους Διδύμους σε μία μακρά διαδρομή

Από 20 Αυγούστου 2022 ως 25 Μαρτίου 2023

Διπλές ή ευέλικτες διαδρομές δράσης

Από την Λίλιαν Σίμου

Το καλοκαίρι του 2022 ξεκίνησε δυναμικά, με τον Άρη στο ζώδιο κυβέρνησής του, στον Κριό. Στη συνέχεια πέρασε στον Ταύρο, ζώδιο αδυναμίας, όπου η δράση έμοιαζε να περνά από «συμπληγάδες», με δύσκολες εμπειρίες ή κρίσιμες αποφάσεις.

Ωστόσο με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους,  περνάμε σε ένα νέο στάδιο δράσης.

Η είσοδος γίνεται την 20η Αυγούστου, αλλά αυτή τη φορά, η παραμονή θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Ο Άρης θα είναι στο ζώδιο των Διδύμων ως και την 25η Μαρτίου του 2023, κατά συνέπεια για επτά μήνες. Αυτό οφείλεται στην ανάδρομη κίνηση που θα κάνει από 30 Οκτωβρίου 2022 ως την 12η Ιανουαρίου 2023. Στην ιδιαίτερη αυτή χρονική περίοδο, θα αναφερθώ την κατάλληλη εποχή.

Με τον Δία στον Κριό σχεδόν σε όλη την διάρκεια της πορείας του Άρη στους Διδύμους, έχουμε πολλές ιδέες για δημιουργία και αυτοέκφραση, αναζήτηση πληροφοριών και ενημέρωση.

Ωστόσο, χρειάζεται να είμαστε επιφυλακτικοί ως προς την αξιολόγηση των πληροφοριών και να μην είμαστε αφελείς, ενθουσιώδεις, παρορμητικοί, υπερβολικοί ή αφελείς.

Το ευέλικτο ζώδιο των Διδύμων  αναπτύσσει καλύτερα τις ευκαιρίες, καθώς οι ιδέες προσδίδουν κίνητρο για κινητοποίηση και δράση τελικά.

Ο Άρης στο ζώδιο αυτό βοηθά να ανακαλύψουμε ιδέες, τρόπους, μέσα για να επικοινωνήσουμε δραστικά, δυναμικά, άμεσα.

Η έκφραση τονίζεται και μπορεί να φανούμε εύγλωττοι, αλλά και καυστικοί, καίριοι στον λόγο μας και απόλυτοι κάποιες φορές στην ιδεολογία μας. Ωστόσο η αντίληψη είναι γρήγορη, η σκέψη πολύμορφη και ενδιαφέρουσα.

Με δεξιοτεχνία και εύστοχες παρατηρήσεις, προωθούμε το έργο μας, αξιοποιούμε τα ταλέντα μας, γινόμαστε ανταγωνιστικοί.

Οι σκέψεις κουράζουν ενίοτε, καθώς είναι πολλές. Τα σχέδια μας ενθουσιάζουν αλλά δύσκολα ολοκληρώνονται. Οι αναζητήσεις είναι περίπλοκες, σύνθετες, με εναλλαγές και περιέργεια.

Η ανάγκη να ταξιδέψουμε, να συλλέξουμε εντυπώσεις, να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις, να έχουμε περισσότερα ακούσματα, πληροφορίες, είναι κάποια από τα ενδιαφέροντα της εποχής του Άρη στους Διδύμους.

Η ζωή μοιάζει με ένα ερωτικό παιχνίδι, όπου οι εναλλαγές και η ευφυής προσέγγιση θα δώσουν το προβάδισμα στον νικητή.

Οι αρνητικές επιδράσεις του Άρη μπορεί να προκαλέσουν έριδες, αντιπαραθέσεις με οξύτητα και επιθετικότητα. Επίσης, ενδέχεται να είναι αποδυναμωθεί το νευρικό μας σύστημα, γι’ αυτό η φυσική άσκηση είναι απαραίτητη με μέτρο. Κοψίματα, ατυχήματα, μολύνσεις, τοξικές επιδράσεις – ως προδιάθεση (εξαρτάται από το ατομικό μας ωροσκόπιο και τις συνισταμένες του μέσω των προγνωστικών, η πλήρης εικόνα).  

Στα φλερτ μπορεί να γίνουμε επιφανειακοί και επιπόλαιοι.

Στην υγεία, ας προσέχουμε ατυχήματα στις μετακινήσεις, κυρίως στην οδήγηση, προβλήματα στα άκρα, και στο αναπνευστικό σύστημα.

Σε δύσκολο συνδυασμό με τον Ποσειδώνα και στον Δία στους Ιχθείς (τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου και τον Μάρτιο του 2023), και καθώς στρέφεται σε ανάδρομη κίνηση, θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Ίσως υπάρξει σύγχυση στην επικοινωνία, στα μηνύματα και στην δράση. Ας είμαστε επιφυλακτικοί σε θέματα που μπορεί να εμπεριέχουν δόλια συμπεριφορά και λανθασμένες επιλογές, στην επαγγελματική και ερωτική μας ζωή. Ας προσέχουμε την ευαισθησία σε ιώσεις, αλλεργίες, αναπνευστικό σύστημα. Αλλά και σε ατυχήματα κοντά σε νερό ή υγρασία.

Στον θετικό συνδυασμό με τον Κρόνο στον Υδροχόο ( τον Σεπτέμβριο, τέλος Νοεμβρίου με αρχές  Δεκεμβρίου) πολλά σχέδια κρίνονται, διευκρινίζονται και προσδιορίζονται. Συντονισμός και στρατηγική, δράση με υψηλές προδιαγραφές και αξιοποίηση δυνατοτήτων.

Στην πολιτική αστρολογία, ο Άρης στους Διδύμους, φέρνει στη χώρα μας θετικές προδιαγραφές, όπου όμως θα πρέπει να γίνει καλός συντονισμός και όχι σπατάλη δυνάμεων.

Ο λαός θα πρέπει να βρει εναλλακτικές λύσεις, επιλογές και να κινητοποιηθεί. Ταυτόχρονα όμως, είναι απαραίτητο να υπάρχει  εγκράτεια, σύνεση, διάκριση και ευθυκρισία. Από ξένα κέντρα θα δεχτούμε επιβολή με στόχο την ασάφεια, την σύγχυση και την παραπλάνηση. Η προδοσία είναι προ των πυλών και η αβεβαιότητα στον λαό θα είναι ένα μέσον για να αποπροσανατολιστεί.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Άρη, είτε θα «πέσουν μάσκες», είτε θα υπάρξει περισσότερη δυσκολία και πλάνη,  οπισθοδρόμηση και ατυχείς καταστάσεις. Θα αναφερθούμε περαιτέρω την κατάλληλη εποχή.

Η εμπειρία έχει δείξει τα τελευταία χρόνια, πως ό,τι ευνοεί τη χώρα, αντιστρέφεται τεχνηέντως από επιλογές καθαρά πολιτικές. Χρειάζεται σύνεση και εγρήγορση λοιπόν, από τον καθένα μας. 

Ας κάνει κάθε πολίτης τις επιλογές, ευέλικτα, έξυπνα, με παρατηρητικότητα, επαναξέταση των προτάσεων, ιδεών και επιλογών που προσφέρονται από το Σύστημα.

Ας αποφευχθεί η πολυδιάσπαση, την ευπιστία και την επιθετικότητα. Ας εκπαιδεύσουμε όλοι τον εαυτό μας, στη διάκριση της πληροφορίας, στην λογική και στην αποστασιοποιημένη κριτική αντίληψη. Ο Έλληνας μπορεί να έχει ορθό λόγο, ευρηματικότητα και ευελιξία.  Ας φερθούμε “έξυπνα”!

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Άρη (30/10/2022 ως 12/01/2023), επανεξετάζουμε τα μηνύματα, τις επιλογές και την δράση μας. Προσέχουμε ιδιαίτερα ό,τι λέγεται από πλευράς Πολιτείας, τις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν,  τις επιρροές των “συμμάχων” στα θέματα του λαού.  Για την περίοδο αυτή, θα έχουμε ειδικό αφιέρωμα.

Καλή δύναμη!


Πληροφορίες  ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου, στην Αρχική σελίδα, στα εικονίδια των ζωδίων στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια.

Σημείωση:

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να διαβάζετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα (στα δεξιά της Αρχικής σελίδας)


Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q