Ένα μοναδικό δώρο πριν την τελική δοκιμασία του 2022

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα αυτή, είναι η «τελευταία» θα έλεγα, πριν το τρίμηνο που ακολουθεί και εστιάζει σε μία σειρά από φαινόμενα. Θα μιλήσουμε αναλυτικά μέσα στις επόμενες μέρες για τα φαινόμενα αυτά. Σίγουρα αλλάζουν πολλά στη ζωή μας στο εξής.

Παρά ταύτα, ως την έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου, το Σύμπαν μας προσφέρει ένα δώρο. Το δώρο αυτό είναι τροφή πνεύματος και ψυχής.

Είναι ένας τρόπος ενδυνάμωσης και ανασυγκρότησης ιδεών, προβληματισμού και αναθεώρησης, ούτως ώστε να δράσουμε πολύ πιο αποτελεσματικά στους επόμενους μήνες.

Ποιο όμως είναι το δώρο των ημερών;

Πρόκειται για τον σχηματισμό του Μεγάλου Τριγώνου στα ζώδια του αέρα και ένα πολύ ενδιαφέρον στήριγμα από δύο λαμπερά άστρα στον Ήλιο και στην Αφροδίτη.

Ο σχηματισμός του Μεγάλου Τριγώνου, είναι μία ουσιαστική στήριξη σε ό,τι επιθυμούμε να δημιουργήσουμε. Ένα τρίγωνο σχηματίζεται όταν δύο πλανήτες απέχουν 120 μοίρες μεταξύ τους. Είναι η ισχυρότερη θετική όψη, καθώς οι πλανήτες λειτουργούν με ευχέρεια. Αυτή την εποχή όμως, έχουμε τρία τρίγωνα να ενώνονται μεταξύ τους σε έναν πολύ όμορφο συνδυασμό τεσσάρων πλανητών και δύο λαμπερών άστρων. Όλα αυτά δε, στο στοιχείο του αέρα!

Όταν το μεγάλο τρίγωνο σχηματίζεται από πλανήτες που βρίσκονται σε ζώδιο του αέρα, υπογραμμίζεται η περιέργεια, η περιπέτεια και η  γνώση μεταδίδεται, μοιράζεται, κατανοείται και μας κάνει πιο σοφούς.

Η υψηλή ευφυΐα ενεργοποιεί νοητικές συλλήψεις, οι οποίες και αναμεταδίδονται μέσα από την ανάγκη για επικοινωνία και διδασκαλία.  Στη συνέχεια, έρχεται η συνειδητοποίηση και η ανάγκη συνεργασίας και ομαδικής προσφοράς, μοιράσματος, προκειμένου να εφαρμοστούν στο σύνολο αυτές οι νοητικές συλλήψεις. Η ολοκλήρωση θα επιτελεστεί σε ένα έργο με αντίκτυπο στην ανθρωπότητα, πιθανότατα ένα ανθρωπιστικό έργο εξυψώνοντας την ίδια την ιδέα σε ιδανικό.

Είναι ένα τρίγωνο, πνευματικό και καθαρά ιδεολογικό, το οποίο μέσα από την ευφυΐα έχει σαν στόχο να εξελίξει και να προχωρήσει τη γνώση, ώστε να την χρησιμοποιήσουμε για το καλό της ανθρωπότητας.  Έτσι έχουμε τη σκέψη και  τη γέννηση  της ιδέας, την ωρίμανσή της και την εφαρμογή της. Είναι μια ιδέα ή γνώση που έχει σαν στόχο να προσφέρει στον άνθρωπο. Με το τρίγωνο αναπτύσσονται στοιχεία όπως η έμφυτη περιέργεια, απορίες για τη φύση και την τεχνολογία, ευπροσάρμοστες και με πολλές ιδέες, βρίσκονται έξυπνες πάντα λύσεις!

Στην προκειμένη περίπτωση οι πλανήτες που συμμετέχουν είναι:

Στους Διδύμους ο Άρης στη μακρά παραμονή του.

Στον Ζυγό ο Ήλιος και η Αφροδίτη

Στον Υδροχόο ο Κρόνος.

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός, σε μία παρατεταμένη δράση νοητική, πολυσυλλεκτική, και πολύπλευρη. Ταυτόχρονα, η ευγένεια και η ποιότητα πρέπει να είναι βασικά χαρακτηριστικά μας, καθώς έχουμε συναλλαγές και συνεργασίες με άλλους που διαφέρουν πιθανόν από εμάς, αλλά αλληλοσυμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο.

Ο σκοπός είναι, λίγο προτού ξεκινήσει το διάστημα με τις εκλείψεις και τα υπόλοιπα δύσκολα που μας περιμένουν, να έχουμε φθάσει στη σοφία και την αποτίμηση εμπειριών και να διατηρήσουμε ισορροπίες,  τα ποιοτικά μας χαρακτηριστικά, όπως η ευγένεια, η δικαιοσύνη, η αρμονία και η χαρά, στις σχέσεις μας.

Δύσκολο, θα μου πείτε. Μήπως όμως μας διδάσκει αυτό ακριβώς ο Κρόνος;

Σε μια εποχή όπου ανατρέπεται το προφανές και ο στόχος –πιθανόν- είναι να βιώσουμε την αντιστροφή της λογικής και του φυσιολογικού, το Μεγάλο Τρίγωνο είναι η ενδυνάμωσή μας και μία ευκαιρία – δώρο από το Σύμπαν.

Η Αφροδίτη και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Σπίκα και τον Αρκτούρο, δύο λαμπερά άστρα, θα φέρουν στο φως την Αγάπη για τον διπλανό μας, με αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση,

Οι κοινωνικές αδικίες, ανισορροπίες, ο θυμός που καλλιεργείται υπόγεια προς τις σχέσεις, η στενότητα πνεύματος, μπορούν να αλλάξουν και να ορθώσουμε ξανά ανάστημα. Να αποκτήσουμε το κατάλληλο ιδεολογικό υπόβαθρο για να  μεγαλουργήσουμε ξανά. Να αντισταθούμε σε ό,τι φαντάζει παρανοϊκό, ευτελές, άδικο και μη φυσιολογικό.

Μέσα από τη διαίσθηση και την υψηλή νόηση μπορούμε να κάνουμε  τον κόσμο διαφορετικό, όμορφο και λαμπερό. Η πύλη  ανοίγει και ο νους μέσα από τις  ιδέες και τη κοινωνικοποίηση, εξελίσσεται.

Το Δώρο είναι μοναδικό πριν από την τελική καρμική δοκιμασία του 2022.

Κριός

Συλλογική και ανθρωπιστική δράση, θα σας χαρακτηρίζουν αυτή την τριετία. Θα είστε επιλεκτικά φιλικοί όμως, και ενίοτε επικριτικοί προς τους ομοϊδεάτες σας ή προς τους ανθρώπους με τους οποίους συμπορεύεστε για ένα κοινό στόχο ή σκοπό. Θέσετε σημαντικά σχέδια σε εφαρμογή και πρωτοτυπήστε στο κοινωνικό περιβάλλον. Συζητήστε, σκεφθείτε, αναρωτηθείτε και πλησιάσετε εκείνους που φέρνουν αρμονία, είναι δίκαιοι και επιλέγουν την ισορροπία, την ένωση.

Ταύρος

Στην αναγνώριση θα είναι το βασικό ενδιαφέρον αυτή την εποχή. Θα διακριθείτε για κάθε προσπάθεια του παρελθόντος, προκειμένου να φανεί το έργο σας. Αν όμως δεν προσπαθήσατε αρκετά σε γνώση, επιδεξιότητα και αξίες το προηγούμενο διάστημα, θα είναι δύσκολο να «δρέψετε τους καρπούς των κόπων». Οι αξίες θα είναι βασικός σας οδηγός. Ούτως ή άλλως, ένα σοβαρό επίτευγμα σας περιμένει, κυρίως με την έλευση των εκλείψεων, αν έχετε ήδη θέσει σαφή όρια και στόχους.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα σημαντική περίοδος  για σας, καθώς θα αναγνωριστείτε μέσω των γνώσεων, στην επιστήμη σας, στην τέχνη σας, σε επιμορφωτικά σεμινάρια,  στο εξωτερικό ή μέσω διαδικτύου. Νέος τρόπος αντίληψης της ζωής, θα αλλάξει τα δεδομένα σας και θα παγιωθεί πλέον ως φιλοσοφία δράσης. Ανεβαίνει η δόνηση του πνεύματος και ολοκληρώνονται κύκλοι για νέους προορισμούς.

Καρκίνος

Βαθιές και ριζικές ανακατατάξεις για σας, παροδικά ενδέχεται να σας προκαλέσουν ανασφάλεια. Ωστόσο, θα έχετε ευκαιρία για διασφάλιση και προστασία, θωρακίζοντας συναισθήματα και αποταμίευση για να φέρετε ισορροπία. Ένα κληροδότημα είναι πιθανόν (ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά), ή τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Η σοφία του χρόνου, θα οδηγήσει να είστε περισσότερο ανήσυχοι και δημιουργικοί.

Λέων

Παγιώνονται σχέσεις ζωής, και σας κάνουν να νιώθετε πληρότητα και αυτοπεποίθηση. Δεν θα υπάρχει υπομονή όμως, για ημίμετρα. Κάθε συνεργασία ή προσωπική σχέση δίχως νόημα, θα διαλυθεί. Αν είστε παντρεμένοι, θα πρέπει να κρίνετε τη σχέση με τα δώρα που προσέφερε σε βάθος χρόνου, και να επαναφέρετε, αν χρειάζεται, την ισορροπία με ανανέωση στα σημεία που έχουν ατονήσει. Η εποχή βοηθά να κάνετε αξιοποίηση των ταλέντων σας και να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι με ιδανικά και γνώση.

Παρθένος

Στην εργασία σας θα τεθεί τάξη ή ολοκληρώνεται ένας κύκλος, αναμένοντας μία πλήρη ανανέωση. Θα χρειαστεί ή θα επιθυμείτε να είστε αυτόνομοι και θα αποδώσετε καλύτερα έχοντας στην ευθύνη σας μία ομάδα. Το άγχος αν δεν ελέγχεται, σωματοποιείται. Οι πολλές σκέψεις, θέλουν εσωτερική γαλήνη. Ευαισθησίες υγείας ίσως σας απασχολήσουν, για τον λόγο αυτό, ας έχετε διαλείμματα ανάπαυλας. Χρειάζεστε καλό προγραμματισμό, κάτι που είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Η λογική θα επικρατήσει και η τακτική σας, η μεθοδικότητά σας, μπορούν να αποφέρουν καρπούς.

Ζυγός

Μία δημιουργική και ενδιαφέρουσα περίοδος, θα ανοίξει δημιουργικούς ορίζοντες, προκαλώντας την εκτίμηση και τον σεβασμό στους αγαπημένους σας. Αν είστε γονείς, ίσως είστε περισσότερο αυστηροί από το σύνηθες, αλλά θα ενδιαφερθείτε για το μέλλον των παιδιών σας. Ήρθε η στιγμή να αναγνωριστεί ένα έργο δεξιοτεχνίας ή να σας απασχολήσει ένα ενδιαφέρον χόμπι, προσδίδοντάς σας κύρος. Έχετε αναλάβει να μεταλαμπαδεύσετε φως με την ποιότητα που θα εκπέμπετε.

 Σκορπιός

Στο ακίνητό σας μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής. Είτε ως κτήριο, είτε ως πατρική περιουσία, είτε ως οικογενειακή δομή, θα είναι σημαντικό για σας. Μην είστε όμως κυριαρχικοί στα μέλη της οικογένειάς σας. Ασχοληθείτε με περισσότερη προσήλωση, προκειμένου να δομήσετε σωστές σχέσεις. Αν έχετε παροδική εσωστρέφεια, θα κατανοήσετε καλύτερα τις βαθύτερες ανάγκες σας και θα θέσετε βάσεις ζωής.  Η ισορροπία, η χαρά και η αρμονία, προέρχονται εκ των έσω και το γνωρίζετε καλά.

Τοξότης

Οργανώνετε τη σκέψη και τον σχεδιασμό για το μέλλον. Αν είστε σε ένα στάδιο εκπαίδευσης, η γνώση κατασταλάζει και σας κάνει περισσότερο δυνατούς. Σας σέβονται για τις απόψεις σας, αλλά καλό θα ήταν να μην γίνετε δογματικοί και απόλυτοι. Γενικά, θα μπορείτε να επικρατήσετε με τα επιχειρήματά σας. Ωστόσο, η περίοδος αυτή είναι ενδιαφέρουσα, σας κάνει περισσότερο συγκροτημένους, μοιράζοντας τον χρόνο και τις ιδέες σας, προς όφελος όλων.

Αιγόκερως

Αποκομίζετε καρπούς κόπων, αν ήδη έχετε προσπαθήσει τα προηγούμενο διάστημα έντιμα και ξεκάθαρα. Στην περίπτωση αυτή, η αναγνώριση θα φέρει οικονομικά οφέλη μακροπρόθεσμα, ή αξιόπιστες συναισθηματικές σχέσεις. Ενδέχεται να αποκομίσετε κέρδη από ένα ακίνητο. Μην είστε όμως αποκλειστικά επικεντρωμένοι στις απολαβές τους εισοδήματος. Ανοίξτε ορίζοντες με πνεύμα και ιδέες πιο συλλογικές.

Υδροχόος

Στο δικό σας πεδίο δράσης, η ανώτερη οκτάβα του Μεγάλου Τριγώνου. Για τον λόγο αυτό έχετε μεγαλύτερες ευθύνες. Η εποχή πρέπει να φέρει σε σας (αλλά και να εκπέμπετε) σιγουριά, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση και αυτοδιάθεση. Θα νιώθετε υπεύθυνοι, συνετοί και επικεντρωμένοι στο μέλλον. Η καριέρα, οι στόχοι, οι σημαντικές γνωριμίες, θα είναι για σας, οδηγός. Ίσως όμως σας αισθάνονται περισσότερο απόμακρους ή αποστασιοποιημένους από το σύνηθες.

Ιχθείς

Μία περίοδος όπου θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τις αγωνίες και το άγχος σας, να συμφιλιωθείτε με ανομολόγητα όνειρα, να κάνετε διάκριση ως προς την υλοποίηση ενός κρυφού στόχου. Θα νιώθετε βαθιά μέσα σας, αναστάτωση, κάτι που θα σας προσδώσει περισσότερη εσωτερική κατανόηση, μέσω της ενδοσκόπησης. Απαλλαγείτε από τα απωθημένα που αποτελούν βάρη. Αποδεχτείτε τη γνώση της εμπειρίας, την ικανοποίηση της σοφίας σε νοητικό επίπεδο.

Οι συμβουλές για την εβδομάδα αυτή, δεν είναι άλλες από υπενθύμιση σε αρμονικό συνδυασμό των θέσεων των πλανητών που προαναφέρθηκαν.

Θα τις βρείτε στα άρθρα:

Άρης στους Διδύμους

Αφροδίτη στον Ζυγό

Κρόνος στον Υδροχόο

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


Σημείωση:

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να διαβάζετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα (στα δεξιά της Αρχικής σελίδας)


Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q