Το συναίσθημα απτό, τρυφερό, άμεσο

Από την Λίλιαν Σίμου

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σηματοδοτεί την ασφάλεια, συναισθηματική και υλική, βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της 17ης Μαρτίου στον Ταύρο, σε ζώδιο κυριαρχίας της. Θα παραμείνει ως και την 11η Απριλίου.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, λειτουργεί πιο σταθερά και περισσότερο αισθησιακά, από την θέση της στον φλογερό Κριό. Εδώ το συναίσθημα ολοκληρώνεται μέσω της χαράς, της ικανοποίησης, της απόλαυσης, της γεύσης, δηλαδή των πέντε αισθήσεων.

Με τις πέντε αισθήσεις δεχόμαστε την φυσική μας διάσταση και την προσαρμογή στο γήινο περιβάλλον. Η Αφροδίτη στον Ταύρο για έναν περίπου μήνα, μας παρακινεί να αφιερώσουμε χρόνο και να απολαύσουμε τις ομορφιές της ύπαρξης.

Να πάρουμε γεύσεις χαράς, να αγγίξουμε απαλά και να επιτρέψουμε να μας αγγίξουν.

Η σταθερότητα και η ασφάλεια, θα μας ενδυναμώνουν συναισθηματικά, γι’ αυτό θα την επιζητήσουμε, είτε στις σχέσεις, είτε στις συνεργασίες, είτε στην εργασία μας. Θα γίνουμε περισσότερο πρακτικοί, προκειμένου να έχουμε τα απαραίτητα για να χαρούμε τη ζωή και να προοδεύσουμε με πιο σίγουρο βηματισμό. 

Αυτή την εποχή, θα αποδεχτούμε πως υπάρχει Τέχνη στην Δημιουργία και είμαστε μέρος της…

Είναι η στιγμή κατά την οποία μαθαίνουμε να αγαπάμε την ομορφιά σε κάθε της εκδήλωση.   Την «συναντάμε» σε ένα ευγενικό λόγο, σε ένα χαμόγελο, στην Φύση που είναι ανθισμένη, στους ήχους που μας συγκινούν.

Αυτή την εποχή θα αναζητήσουμε την ασφάλεια, την σταθερότητα, την αισθητική, την αγάπη. Ίσως γίνουμε περισσότερο κτητικοί, αλλά η ποιότητα θα επικρατεί και θα μπορούμε να το διαχειριστούμε σωστά.

Οι θετικοί συνδυασμοί με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, αναδεικνύουν την προσέγγιση ενός ρομαντικού ονείρου. Υλοποιούμε επιθυμίες και πρακτικές υποθέσεις.

Η σύνοδος με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, είναι αισιόδοξη και ευνοεί υλικές και συναισθηματικές επιδιώξεις.

Ενώ η σύνοδός της με τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικά συναισθήματα, έντονο μαγνητισμό και εκπλήξεις.

Στα οικονομικά, υπάρχει η τάση αισιοδοξίας, αλλά ας παραμείνουμε προσεκτικοί και αφοσιωμένοι στο έργο μας. Προφανώς χρειάζεται περισσότερη προσήλωση στις σημαντικές κατακτήσεις που είχαμε ως τώρα, ή να επιδιώξουμε ό,τι είναι μακροπρόθεσμα αποδοτικό. Θα είναι σημαντικό, να αναλάβουμε ένα έργο βάση των γνώσεων που έχουμε ή βάση της εμπειρίας. Αποφάσεις σχετικές με τα έσοδά μας, πρέπει να παρθούν με πρακτικό πνεύμα και πείσμα, επιμονή στον στόχο.

Θα θεωρήσουμε σημαντικό ό,τι είναι ποιοτικό και γενναιόδωρα ωραίο!

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, εμπλουτίζει τη ζωή μας, μας προσφέρει την χαρά να νιώθουμε πως το περιβάλλον μας δίνει ευκαιρίες και ικανοποίηση. Το άγγιγμά της είναι αντιληπτό και ουσιαστικό. Μοιάζει σαν να ανθίζει σταδιακά η ζωή μας ξανά.

Ας μην κάνουμε εκπτώσεις στην ομορφιά, την αξίζουμε περισσότερο από όσο νομίζουμε!

Προβλέψεις ανά ζώδιο και ωροσκόπο για την Αφροδίτη στον Ταύρο σε ατομικό επίπεδο:

Οι λεπτομέρειες για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο, στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια.

=====================================================================

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q