Η επικοινωνία της Αγάπης

με την Αφροδίτη στους Διδύμους

Από την Λίλιαν Σίμου

Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο του Ταύρου, και περνά στους Διδύμους από την 11η Απριλίου ως την 7 Μαΐου.

Η διέλευση στο συγκεκριμένο ζώδιο, αλλάζει τη διάθεση και οδηγεί σε νέο τρόπο συναισθηματικής έκφρασης.

Τις τελευταίες ημέρες της διέλευσης στον Ταύρο, βρέθηκε  στον αστερισμό των Πλειάδων, και έφερε την αίσθηση της θλίψης.

Ωστόσο, με την είσοδό της στους Διδύμους, αλλάζει η διάθεση.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα είναι νότα αισιοδοξίας. Κατ΄αρχήν δίνει μία ανάλαφρη και πιο χαλαρή αίσθηση στις εντυπώσεις της ζωής. Όλα μοιάζουν να είναι σε κίνηση, σαν ένας αέρας που δονεί την ύπαρξή μας και αφήνει μία εφηβική αίσθηση. Σαν να θέλουμε να γίνουμε πάλι παιδιά!

Το κυριότερο όμως είναι η επικοινωνία.

Η Αγάπη εκφράζεται μέσω του λόγου, γραπτού και προφορικού. Η Αγάπη γίνεται πηγή χαράς, έμπνευσης, ιδέας, έκφρασης και οδηγεί σταδιακά στην αποφόρτιση του άγχους της καθημερινότητας.

Επιδιώκουμε να έχουμε εξόδους και όμορφες συναντήσεις. Γνωριμίες προκαλούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ακόμη κι αν δεν έχουν απαραίτητα διάρκεια. Απαντάμε με μεγαλύτερη ευχέρεια σε προσκλήσεις και μας ενδιαφέρουν σύντομα, αλλά ευχάριστα ταξίδια αναψυχής.

Με ευχέρεια στον λόγο και καλές «δημόσιες σχέσεις», είναι η κατάλληλη εποχή να διευρύνουμε τον κύκλο των γνωριμιών και να γεφυρώσουμε έντεχνα τις διαφορές μας. Η ευγένεια, η ευστροφία, και η διπλωματική προσέγγιση, βοηθούν να περάσουν οι θέσεις μας ή να γίνουν αποδεκτές οι απόψεις μας.

 Οι γνωριμίες οδηγούν κάποιες φορές σε φλερτ και τονώνουν το «ηθικό μας», αλλά δεν υπόσχονται διάρκεια…

Ίσως η Αγάπη εκδηλώνεται «φλύαρα», διατηρεί πάντα όμως την χαριτωμένη της πτυχή και αρέσει.

Καλλιτεχνικά ταλέντα θα εκφραστούν άνετα και κυρίως όταν έχουν σχέση με τον λόγο. Διαφορετικά θα μας αρέσει να διαβάζουμε γραπτά με ποιότητα, ποιητική πένα και ευχάριστα κείμενα.

Η αισθητική μας γίνεται ανέμελη, απλή, νεανική, ό,τι χρειάζεται κάποιος για την ανοιξιάτικη εποχή!

Ας είμαστε επιφυλακτικοί στην διαχείριση του εισοδήματος, καθώς μπορεί να κάνουμε αλόγιστα ή επιπόλαια έξοδα. Παρά ταύτα, οι οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, μπορούν να προοδεύσουν, αν αποφύγουμε τις δύσκολες περιόδους που σημειώνουμε στην συνέχεια.

Με την γενέθλια Αφροδίτη στους Διδύμους, έχουμε την ευκαιρία ενός νέου κύκλου οικονομικής και συναισθηματικής διεύρυνσης, ανάλογα με το ατομικό ωροσκόπιο. Το ταξίδι της αγάπης, ξεκινά μόλις τώρα για σας!

Δυναμική η είσοδος στους Διδύμους, καθώς έχει ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα: πλούτος συναισθήματος, πάθος για δημιουργία, πάθος για κέρδος και κατάκτηση.

Όταν θα σχηματίσει δύσκολη γωνία με τον Κρόνο (14 Απριλίου), θα έχουμε ανάγκη να επιλέξουμε σωστά τους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνούμε συναισθηματικά. Η λογική είναι μέρος της σύνεσης και της εμπειρίας που θα μας οδηγεί σε σοφές πρακτικές. Προσοχή στα οικονομικά.

Χρειάζεται να προσέχουμε τον ρομαντισμό και την ουτοπία, τα λάθη στα οικονομικά, όταν σχηματίσει με τον Ποσειδώνα (4 Μαΐου) δύσκολη όψη Η καλλιτεχνική δημιουργία είναι όμως μία ενδιαφέρουσα μορφή έκφρασης.

Όταν θα σχηματίσει θετική γωνία με τον Δία (5 Μαΐου), θα νιώθουμε ενθουσιασμό, χαρά, δημιουργική διάθεση, ανάγκη για ανάπτυξη, για έρωτα, για αγάπη.

Προβλέψεις ανά ζώδιο και ωροσκόπο για την Αφροδίτη στους Διδύμους σε ατομικό επίπεδο:

Οι λεπτομέρειες για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο, στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια.

=====================================================================

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q