…μη εν Δήμω, σου λέγαν!..

Ποιοι το έλεγαν αυτό;!

Μα…. Αυτοί ακριβώς που βγάζουν τα δικά σου «εν οίκω», φόρα παρτίδα, εν Δήμω..

Κατά κύριο λόγο, οι «δικοί σου άνθρωποι» (my ass)..

Η μάνα (ο θεός να την κάνει), που για χρόνια, δημιουργεί κομπόδεμα κρυφά από τον άντρα της και του λέει πως «τα λεφτά τα τρώει το παιδί», χωρίς το παιδί να έχει ιδέα για αυτό!..

Ο Πατέρας, που λέει δεξιά και αριστερά, για την ακαματοσύνη του παιδιού του, (κρυπτόμενος εν γνώση του πίσω από αυτό το ψέμα), μόνο και μόνο για να καλύψει την δική του ανεπάρκεια, μη αντέχοντας την κριτική, εκθέτοντας έτσι το παιδί του, φόρα παρτίδα εν Δήμω..

Αυτοί με τους οποίους από μικρό παιδί προσπάθησες να «επικοινωνήσεις», τα όποια, παράπονα σου, αρνούμενος να «δεις» πως μίλαγες, εις ώτα μη ακουόντων…(άτιμη άρνηση..)

Οι νάρκισσοι… «δικοί μας άνθρωποι», οι οποίοι επιλέγουν να κινούνται στον δικό τους ιδεατό και ψεύτικο κόσμο, λέγοντας ψέματα δεξιά και αριστερά, προβάλλοντας και μεγεθύνοντας τα, όποια, στραβοπατήματα σου, εκθέτοντας σε, φόρα παρτίδα «εν Δήμω» προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο, να συντηρήσουν τις αυταπάτες τους..

ΑΥΤΟΙ είναι που, κατά κύριο λόγο, κουνάν το δάκτυλο, όταν κάποια στιγμή, μη έχοντας άλλη επιλογή και αφού έχει γίνει το κακό μέσα σου, από τον πόνο και το θυμό δεκαετιών, αρχίζεις και μιλάς δημόσια! Φόρα παρτίδα τα «εν οίκο εν Δήμω» και εσύ!..

Φαρισαίοι Υποκριτές, που γλύφουν εκεί που φτύνουν, βουτηγμένοι στο ψέμα και την υποκρισία, επιλέγουν να ζουν και να κινούνται ανάμεσα στις ακαθαρσίες που οι ίδιοι δημιούργησαν και εξέθρεψαν!

Όταν κάποιος όμως, τους κατακρίνει και ραγίσει το τσόφλι της αυταπάτης τους, τότε αυτός πρέπει να διαβληθεί!..

Είναι αυτοί για τους οποίους έχεις κρατήσει το στόμα σου κλειστό στα δικά τους ένοχα μυστικά, έχεις ακούσει τα παράπονα του ενός για τον άλλο από νηπιακή ηλικία, δεχόμενος το τεράστιο βάρος, την τεράστια στενοχώρια και την τεράστια ενοχή αυτών και που όταν κάποια στιγμή τόλμησες να εκφράσεις παράπονο για τις νοσηρές αυτές συμπεριφορές, έπρεπε να «αφανιστείς» ως προσωπικότητα!..

…να σε διαβάλουν, βγάζοντας τα δικά σου παραστρατήματα «εν Δήμω»!..

 

Οι άνθρωποι κάποτε φτάνουν στο σημείο, που καταστρέφονται, ή αλλάζουν γραμμή πλεύσης..

Όταν λοιπόν φτάνεις σε αυτό το σημείο και παίρνεις την απόφαση να παίξεις και εσύ το παιχνίδι «τα εν οίκω, εν Δήμω» (κουφάλες), τότε το παιχνίδι αλλάζει!

…και αλλάζει προς το καλύτερο!

Στη χειρότερη περίπτωση, θα απολαύσεις την εκτόνωση!..

 

Αααααχ!!